S LENKOU ANDRÝSOVOU AUTEM Z PRAHY DO OLOMOUCE!

Datum: 26.08.2011

Výjimečná akce Politici nabízí spolujízdu probíhá již od minulého týdne na internetovém portále Jízdomat.cz. Po Petru Gazdíkovi (TOP09) a Liborovi Lukášovi (ODS) bude dalším řidičem Lenka Andrýsová (VV). Ta usedne za volant svého vozu Škoda Octavia v pátek 26. srpna a tři spolujezdce poveze na trase Praha – Olomouc – Hranice.

Lenka Andrýsová, poslankyně za Věci veřejné, místopředsedkyně Zahraničního výboru: „Proč jsem se rozhodla akce zúčastnit? Myslím si, že je škoda nevyužít volného místa v autě. Sama už jsem v autě pár voličů svezla. Jednou jsem dokonce vzala do Mohelnice mladého podnikatele, kterého jsem znala ze setkání s Hospodářskou komorou v Olomouci. Lépe jsem čas po cestě domů využít nemohla. Vozit lidi a povídat si s nimi mě baví víc než poslouchat rádio.“

Za sebou už má odjeté kilometry předseda poslaneckého klubu TOP09 Petr Gazdík. Přesně 304 jich na trase Praha – Uherský Brod odřídil se dvěma pasažéry - Vítem Borčanym, studentem politologie na Masarykově univerzitě v Brně, a Antonínem Uhlířem, studentem doktorandského studia na ČVUT. Úterní trasou byla cesta ze Zlína do Prahy a do auta k náměstkovi hejtmana Zlínského kraje Liborovi Lukášovi přisedl IT konzultant z Prahy Luboš Vaněk. „Jízda proběhla úplně skvěle a moc bych chtěl panu Lukášovi i jeho řidiči poděkovat za příjemné svezení.“

Svou účast na akci přislíbili také zástupci sociální demokracie – místopředsedové ČSSD Zdeněk Škromach a Michal Hašek. Jejich přesné termíny jízd však zatím nejsou potvrzeny. Zájemci o spolujízdu se mohou registrovat na internetovém portále Jízdomat.cz a zažít tak nevšední cestování s českými politiky.

---

Jízdomat.cz je portál zaměřený na zprostředkování spolujízdy. Pomocí vyspělých technologií (Google maps, Facebook) umožňuje svým uživatelům velice pohodlné ovládání. Na podzim roku 2010 jej se svými kolegy založil student VŠE Jan Mittner, který během svého studia postrádal přehledný a kvalitní web
pro domlouvání spolujízdy. Ačkoli v době vzniku nebyl Jizdomat.cz prvním portálem svého druhu v České republice, díky novým prvkům a snadnému ovládání se zařadil mezi jedničky českého trhu.

Jízdomat.cz za krátkou dobu dokázal přilákat 40 000 návštěvníků měsíčně, 9 000 registrovaných uživatelů, 30 000 fanoušků na Facebooku a nadále rychle roste.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.