IReSoft aktualizuje IS Cygnus, změny vycházejí z přání uživatelů

Datum: 02.08.2011

Společnost IReSoft vydala aktualizaci informačního systému Cygnus, nejrozšířenějšího nástroje pro komplexní správu agendy poskytovatelů sociálních služeb na tuzemském trhu. V rámci inovace došlo k rozšíření funkcí, revizi tiskových sestav a přidání nových možností exportu do mzdových programů. Veškeré změny byly provedeny v souladu s požadavky uživatelů.

Informační systém Cygnus je vytvořen přímo na míru potřebám poskytovatelů sociálních služeb. Unikátní funkce slouží ke zvýšení kvality péče o klienty. Díky možnosti neustálého sdílení informací o klientovi dochází k usnadnění komunikace a zefektivnění práce zaměstnanců. Nejnovější aktualizace přináší další zlepšení, nově je například možné v jídelním lístku sledovat alergeny obsažené v potravinách.

„Průběžně sbíráme připomínky uživatelů informačního systému, které pravidelně vyhodnocujeme a na základě těchto požadavků připravujeme nové aktualizace systému. Zákazník si je může zdarma stáhnout a jednoduše nainstalovat přímo z programu,“ uvedl Jiří Halousek, ředitel společnosti IReSoft, která vyvíjí informační systém Cygnus, používaný ve většině pobytových zařízení sociálních služeb v České republice. „V rámci nejnovější aktualizace došlo ke změnám v modulech informačního systému Sociální část, Stravovací část a Zaměstnanci,“ doplnil Halousek.

Aktualizace systému Cygnus přinesla změny do zpracování docházkových výkazů, které je nově možné exportovat do dalších čtyř typů mzdových programů. Tato funkce výrazně šetří čas při zpracovávání podkladů pro vytváření mezd. Praktickou inovací je také možnost v dlouhodobém a měsíčním plánu pohodlně sledovat rozdíl mezi plně obsazenou směnou a nezadanou směnou.

„Při vytváření aktualizace jsme se soustředili také na zkvalitnění tiskových sestav. Díky intuitivnímu nastavení tisku mohou poskytovatelé sociálních služeb jednoduše získat potřebné informace o klientech a dění v zařízeních během několika vteřin,“ vysvětlila Šárka Toufarová, obchodní manažerka společnosti IReSoft. „Například v modulu Stravovací část jsme přidali tiskové sestavy pro rozbor spotřeby za určité období tříděné podle druhů jídel nebo možnost tisku plánované spotřeby na jednu porci, pomocí které lze zobrazit srovnání ceny jedné porce jídla s normou,“ dodala Toufarová.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.