Novinkou značky iGo je ultratenká nabíječka s šířkou 16,5 mm

Datum: 26.07.2011

Na tuzemském trhu je nově k dostání ultratenká nabíječka pro notebooky značky iGo o šířce pouhých 16,5 milimetrů. Univerzální adaptér iGo Mini umožňuje díky moderní technologii výměnných konektorů dobíjet tisíce různých zařízení. Kompaktní rozměry dělají z nabíječky ideálního pomocníka nejen pro cestování.

Čeští zákazníci mají nově možnost pořídit si praktickou nabíječku iGo Mini populárního amerického výrobce. Se svými rozměry 120 x 70 x 16,5 milimetrů představuje přístroj jeden z nejmenších adaptérů pro notebooky na tuzemském trhu. Kompaktní nabíječku s cenou 1 100 Kč je možné zakoupit na portálu www.igo.cz nebo v síti autorizovaných prodejců a prodejen Electro World po celé České republice.

„Nový design nabíječek iGo odpovídá každodenním potřebám moderního člověka. Díky minimálním rozměrům je možné tenký adaptér jednoduše uložit do kabelky, brašny či kapsy a snadno přenášet,“ sdělil Radim Tlapák, ředitel společnosti NTB CZ, která je oficiálním dovozcem výrobků značky iGo do České republiky. „Samozřejmostí je také zachování vysokého výkonu i při těchto malých rozměrech. Lidé se nemusí bát používání adaptéru ani v cizích zemích, ten se totiž automaticky přizpůsobí odlišnému vstupnímu napětí a bezpečně přístroj dobije,“ doplnil Tlapák.

Napájecí adaptér iGo Mini je dodáván v balíčku spolu s devíti výměnnými konektory, díky kterým je možné nabíječku používat se všemi nejrozšířenějšími značkami a modely notebooků. Ultra tenký adaptér navíc obsahuje vestavěný USB port. Ten dovoluje spolu s notebookem zároveň napájet různá mobilní zařízení, jako například telefon, fotoaparát nebo mp3 přehrávač.

„Značka iGo klade důraz na univerzálnost všech svých výrobků. Patentovaná technologie výměnných konektorů proto zaručuje maximální kompatibilitu adaptérů se všemi modely digitálních přístrojů včetně nejnovějších produktů od celé řady výrobců,“ uvedl Radim Tlapák ze společnosti NTB CZ. „Díky modernímu designu je nabíječka i atraktivním doplňkem kvalitní elektroniky. Právě stylový vzhled je pro zboží značky iGo typický,“ dodal Tlapák.
 

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.