Předání čestných uznání na konferenci Personalistika, právo a vzdělávání ve veřejné správě 2020

Datum: 02.09.2020
Brno 2. září 2020 (PROTEXT) - Aliaves & Co., a.s. a Klub personalistů, o.p.s. pořádá konferenci "Personalistika, právo a vzdělávání ve veřejné správě", která se uskuteční ve dnech 9.-11. září 2020 v Brně. Na konferenci vystoupí plejáda vynikajících...
Brno 2. září 2020 (PROTEXT) - Aliaves & Co., a.s. a Klub personalistů, o.p.s. pořádá konferenci "Personalistika, právo a vzdělávání ve veřejné správě", která se uskuteční ve dnech 9.-11. září 2020 v Brně.
Na konferenci vystoupí plejáda vynikajících přednášejících a účast již potvrdila řada významných hostů. Pro účastníky konference je připraven bohatý doprovodný kulturní program, a také slavnostní večer, který se uskuteční 9. září 2020 na zámku Slavkov-Austerlitz. V průběhu konference budou třem výjimečným osobnostem předána čestná uznání a pamětní medaile. Cenu za významný přínos v oblasti soudnictví předá pan hejtman Zlínského kraje Jiří Čunek, cenu za významný přínos v oblasti státní správy předá pan Mgr. František Lukl, MPA, předseda Svazu měst a obcí ČR a starosta Kyjova a cenu za významný přínos v oblasti územní samosprávy předá pan JUDr. PhDr. Petr Mlsna, Ph.D., náměstek ministra vnitra pro řízení Sekce legislativy, státní správy a územní samosprávy. Kompletní informace o konferenci naleznete na webových stránkách: https://www.konference-kp.cz/
Jste srdečně zváni, neváhejte se zaregistrovat, ještě zbývá pár volných míst.
Tým Klubu personalistů, o.p.s. Kontakt: e-mail: reditel@aliaves.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.