PROTEXT VIDEO: Konference Moderní technologie...

Datum: 27.05.2020
ČTK bude ve čtvrtek 28. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line konferenci Moderní technologie v nezisku, která je pořádána v rámci společného vzdělávacího programu AVPO Servisní a Sdružení NROS. Na programu konference jsou přednášky, rozhovory a workshopy. Přímý přenos...
ČTK bude ve čtvrtek 28. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line konferenci Moderní technologie v nezisku, která je pořádána v rámci společného vzdělávacího programu AVPO Servisní a Sdružení NROS. Na programu konference jsou přednášky, rozhovory a workshopy. Přímý přenos můžete sledovat od 9:30. Zasíláme kódy přenosů pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení. Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz. ČTK <iframe id="ls_embed_1590488435" src="https://livestream.com/accounts/17590784/events/9147766/player?width=640&height=360&enableInfoAndActivity=false&defaultDrawer=&autoPlay=true&mute=false" width="640" height="360" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen> </iframe>
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.