Barrák music hrad

Datum: 26.05.2020
Ostrava 26. května 2020 (PROTEXT) - Barrák music hrad Místo konání: Slezskoostravský hrad Termín: 19.6. - 18.7. 2020 ŽIVÉ jednodenní koncerty, divadelní představení a performance. Slezskoostravský hrad ožije živou hudbou! Téměř dvě desítky kapel zahrají v...
Ostrava 26. května 2020 (PROTEXT) - Barrák music hrad Místo konání: Slezskoostravský hrad Termín: 19.6. - 18.7. 2020 ŽIVÉ jednodenní koncerty, divadelní představení a performance.
Slezskoostravský hrad ožije živou hudbou! Téměř dvě desítky kapel zahrají v pokoronovirové premiéře. Těšit se můžete na jednodenní koncerty zvučných jmen jako Monkey Business, Chinaski, David Koller, Pokáč, Wohnout, Bára Poláková, Anna K., Kali a Peter Pann. Z tvrdších žánrů to budou kapely Citron a Lautr, Trautenberk, Horkýže Slíže, Zakázaný ovoce, Vypsaná fixa. Specialitou pak bude minifestiválek Metal!!!, kde zahrají lokální kapely Malignant Tumour, Silent Stream of Godless Elegy, Antigod, Primary Resistance, Postcards from Arkham, Dead Carnage a přespolní budějičáci Gutalax.

Měsíční hudební nářez zklidníme vystoupením performerů a slavných českých herců. Jaroslav Dušek s ostravskou premiérou divadelní hry Sláva strojů a měst, Lukáš Pavlásek se svojí one man show Kdo nepláče, není Čech či oblíbený zábavný kněz z Lanškrouna Zbygniew Czendlik s pořadem Postel, hospoda, kostel. Těšte se na ostravskou premiéru divadelní komedie o sobectví ale také štědrosti Osm Eur na hodinu, kde vystoupí Martin Zounar, Martin Kraus, Martina Randová a Antonín Procházka nebo Zbyněk Pantůček. Příjemné chvíle strávíte s Vandráky - Vagamundos, Pavlem Liškou, Honzou Révaiem a režisérem Hynkem Bernardem - a jejich příběhy z cest.
Jednotlivé koncerty a divadelní představení budou probíhat v různé dny a v různé časy, proto pečlivě sledujte informace na www.barrakmusichrad.cz a na facebooku a instagramu @barrakmusichrad.
Všem návštěvníkům předem děkujeme za dodržování hygienických opatření nařízených vládou ČR, resp. Ministerstvem zdravotnictví ČR z důvodu koronavirové pandemie. Prioritou je pro nás zdraví jak vás návštěvníků, tak vystupujících a také organizačního týmu, a pro to uděláme maximum.
Barrák music hrad organizuje Barrák music club ve spolupráci s Černá louka s.r.o., Livemusic Agency za podpory Outlet Arena Moravia, Rádia Čas, Rádia Čas Rock a TV Rebel. Oficiálním pivem akce je Radegast.
Kontakt: Mgr. Jana Jílková Manažerka marketingu a produkce Černá louka s.r.o. www.cerna-louka.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.