Akademie ČTK přechází se svými kurzy do on-line prostoru

Datum: 25.03.2020
Praha 25. března 2020 (PROTEXT) - Mediální a vzdělávací kurzy Akademie ČTK přecházejí do on-line prostoru. Prvním kurzem, který se na webu uskuteční 31. března, bude Psaní pro web. Akademie svými webináři reaguje na aktuální krizi, kdy je kvůli koronaviru z nařízení...
Praha 25. března 2020 (PROTEXT) - Mediální a vzdělávací kurzy Akademie ČTK přecházejí do on-line prostoru. Prvním kurzem, který se na webu uskuteční 31. března, bude Psaní pro web. Akademie svými webináři reaguje na aktuální krizi, kdy je kvůli koronaviru z nařízení vlády omezen pohyb lidí a uzavřeny všechny vzdělávací instituce. Z pohodlí domova bude možné se přihlásit také na další semináře, jako například Souboj s titulkem, Čeština ve veřejném styku, Psaní e-mailu, Umění interview, také na Kurz žurnalistiky nebo kurz Jak napsat tiskovou zprávu, aby neskončila v koši. Webináře mohou objednávat i firmy pro své zaměstnance. Pokud má firma specifické požadavky, je možné vytvořit individuální on-line kurz na míru. On-line kurz Psaní pro web je určen všem, kdo se chtějí naučit vytvářet kvalitní texty pro webové stránky tak, aby upoutaly uživatele a usnadnily mu jejich čtení. Internet je dnes jedním z hlavních nástrojů firemní komunikace, své voliče jeho prostřednictvím oslovují i politické strany, stal se hájemstvím blogerů. Ti všichni si potřebují osvojit zásady efektivního psaní pro web. S těmi zájemce seznámí zkušený lektor a tvůrce webových obsahů Jan Weisser. Internetové kurzy budou trvat tři hodiny a uskuteční se v aplikaci ZOOM, která dovoluje sdílet prezentace a je uživatelsky velmi komfortní. Po skončení kurzu dostanou jeho účastníci prezentaci a videozáznam. Kurzy Akademie ČTK těží z know-how národní tiskové agentury, lektory jsou bývalí nebo současní redaktoři a zpravodajové ČTK. Více informací a přihlášky na www.ctk.cz/akademie-ctk/kurzy/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.