Duchovní vzpruha v televizi Noe

Datum: 16.03.2020
Praha 16. března 2020 (PROTEXT) - Televize Noe rozšiřuje svou programovou nabídku. "Musíme zůstat s diváky v modlitbě, co nejdéle to půjde!" řekl ředitel P. Leoš Ryška SDB. Proto k pravidelným poledním a nedělním přenosům bohoslužeb z kaple Telepace připojíme...
Praha 16. března 2020 (PROTEXT) - Televize Noe rozšiřuje svou programovou nabídku. "Musíme zůstat s diváky v modlitbě, co nejdéle to půjde!" řekl ředitel P. Leoš Ryška SDB. Proto k pravidelným poledním a nedělním přenosům bohoslužeb z kaple Telepace připojíme každý pracovní den v 7:00 hodin ráno živě mše svaté s papežem Františkem.
Dále navíc denně v 18:00 hodin nabídneme mši svatou z kaple nebo interaktivní pořad Uzdrav naši zem, do kterého budou moci diváci volat a sdílet své příběhy nebo i prosby týkající se současné situace. Moderátory pořadu budou P. Daniel Vícha a další známí kněží.
Ve čtvrtek 19. března 2020 zprostředkujeme ve 12:00 hodin mimořádný přenos mše svaté našich biskupů ze Staré Boleslavi.
Nově se připojujeme k modlitbě za nemocné a ošetřující personál, denně od 20:00 hodin. www.tvnoe.cz Ing. Renáta Skřivánková propagace televize Noe Telepace, s.r.o. Kostelní nám. 1839/2, 702 00 Ostrava e-mail: skrivankova@telepace.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.