Likvidace odpadu kontaminovaného Corona virem

Datum: 16.03.2020
Praha 16. března 2020 (PROTEXT) - Čínské ministerstvo zdravotnictví se rozhodlo zavést řešení Sterilwave, které bylo vyvinuto společností Bertin Technologies ve spolupráci se společností CNIM Industrial Systems China a které je určeno k místnímu zpracování odpadu kontaminovaného...
Praha 16. března 2020 (PROTEXT) - Čínské ministerstvo zdravotnictví se rozhodlo zavést řešení Sterilwave, které bylo vyvinuto společností Bertin Technologies ve spolupráci se společností CNIM Industrial Systems China a které je určeno k místnímu zpracování odpadu kontaminovaného koronavirem v nemocnicích v oblasti Wu-chan.
Díky Sterilwave již není nutno odvážet nebezpečný odpad, který v nemocnicích vzniká, nákladními vozidly z těchto nemocnic na vzdálená pracoviště určená k dalšímu zpracování odpadu, čímž se významně omezuje riziko šíření nákazy. Tato zařízení umožňují rozemílání a sterilizování všech druhů nemocničního odpadu, který byl potenciálně kontaminován koronavirem, prostřednictvím úpravy pomocí mikrovlnného záření, a tedy i odstranění potřeby vyvážení tohoto odpadu mimo nemocnici, které představuje významné riziko vnější kontaminace. Zpracovaný odpad, který je ze zařízení odebírán, je suchý, inertní a zcela neidentifikovatelný. Jeho objem je snížen o 85 % a snížení jeho hmotnosti činí 25 %. Po zpracování v zařízení Sterilwave lze s veškerým tímto odpadem nakládat jako s běžným komunálním odpadem nepředstavujícím biologické nebezpečí a ohrožení pro veřejné zdraví. Kontakt: Dovozce do ČR UTILY, s.r.o., Anděl Park Smíchov, Karla Engliše 3201/6150 00 Praha 5 e-mail: info@utily.eu
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.