Běhání ve stavu nouze

Datum: 12.03.2020
Ruší se lety, státy uzavírají hranice, omezují se společenské, sportovní a další akce. Co dělat v karanténě? Individuální běh je jednou z mála aktivit, kterou dnes může zdravý člověk provozovat. Běžecký bloger Eda Kožušník který přichází s běžeckou výzvou...
Ruší se lety, státy uzavírají hranice, omezují se společenské, sportovní a další akce. Co dělat v karanténě? Individuální běh je jednou z mála aktivit, kterou dnes může zdravý člověk provozovat. Běžecký bloger Eda Kožušník který přichází s běžeckou výzvou #behamvestavunouze k tomu řekl: "V rámci běžeckých kurzů zdarma se nám podařilo rozběhat tisíce lidí v Česku a na Slovensku. I při současném stavu není důvod nejít běhat." Tuto neděli mohou zájemci začít běhat ze svých domovů při živém vysílání v 19:30, které začíná tady https://www.prostebez.cz/edablog/nouze/ Kurzy probíhají on-line a jsou pro zájemce zdarma. Komentář Martina S. jednoho z běžců: Jasně že budu běhat. Pokud nebude zákaz vycházení, tak budu venku. Počasí je parádní a má být parádní. Škoda být doma a navíc spolu s UV zářením to posílí imunitu. KONTAKT: Eda Kožušník eda@prostebez.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.