PROTEXT VIDEO: Setkání premiérů zemí visegrádské...

Datum: 15.01.2020
ČTK bude ve čtvrtek 16. ledna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat živě setkání premiérů zemí takzvané visegrádské čtyřky, tedy ČR, Slovenska, Polska a Maďarska, a také Rakouska. Summit se zaměří na aktuální otázky EU. Tématem jednání bude změna klimatu, politika EU v energetice,...
ČTK bude ve čtvrtek 16. ledna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat živě setkání premiérů zemí takzvané visegrádské čtyřky, tedy ČR, Slovenska, Polska a Maďarska, a také Rakouska. Summit se zaměří na aktuální otázky EU. Tématem jednání bude změna klimatu, politika EU v energetice, sociální agenda, víceletý finanční rámec EU, migrace a brexit. Přenos jednání z Národního muzea v Praze začne v 09:00. Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení. <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/BCOJaH7aKQg" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.