Společenský večer Sebevědomí pro každý den

Datum: 13.01.2020
Praha 13. ledna 2020 (PROTEXT) - Vážení novináři, dovolujeme si Vás pozvat na společenský večer Sebevědomí pro každý den, který už po šestadvacáté pořádá Nadační fond onkologie pro 21. století. Ve středu 22. ledna 2020 v 19:00 hodin se v Národním muzeu v Praze setkají...
Praha 13. ledna 2020 (PROTEXT) - Vážení novináři, dovolujeme si Vás pozvat na společenský večer Sebevědomí pro každý den, který už po šestadvacáté pořádá Nadační fond onkologie pro 21. století. Ve středu 22. ledna 2020 v 19:00 hodin se v Národním muzeu v Praze setkají přední onkologové se svými pacientkami, jejich blízkými, a také s donátory, kteří Nadační fond podporují. Smyslem večera, jehož součástí je unikátní módní přehlídka, kde modely předvedou ženy i muži, které spojuje diagnóza rakoviny, je připomenout závažnost tohoto onemocnění a společně hledat způsoby, jak mu čelit. Večerem provází Libor Bouček, vystoupí např. operní pěvkyně a sólistka Národního divadla Eva Urbanová, sólista Národního divadla Luděk Vele, klarinetista prof. Jiří Hlaváč. V případě zájmu o zprostředkování rozhovoru se špičkovou českou onkoložkou profesorkou Jitkou Abrahámovou volejte + 420 222 999 056 nebo pište na kristyna.sulcova@ptc.cz. Svou účast, prosím, potvrďte na e-mail: lenka.kubistova@ptc.cz do 15. ledna 2020. S pozdravem prof. MUDr. Jitka Abrahámová, DrSc. Kontakt pro média: lenka.kubistova@ptc.cz adresa: Proton Therapy Center Czech, s.r.o. Budínova 2437/1a, 180 00, Praha 8
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.