GT Legal přebírá tým a klienty BDO Legal

Datum: 07.01.2020
Praha 7. ledna 2020 (PROTEXT) - S účinností od 1. 1. 2020 převzala GT Legal, advokátní kancelář vzniklá v průběhu roku 2019, právní tým BDO Legal složený z pěti právníků s jejich klientským portfoliem. Celkově bude mít tým GT Legal po této akvizici 13 právníků. "Tato...
Praha 7. ledna 2020 (PROTEXT) - S účinností od 1. 1. 2020 převzala GT Legal, advokátní kancelář vzniklá v průběhu roku 2019, právní tým BDO Legal složený z pěti právníků s jejich klientským portfoliem. Celkově bude mít tým GT Legal po této akvizici 13 právníků. "Tato příležitost nás velmi zaujala a intenzivně jsme na ní pracovali několik posledních měsíců,“ říká Veronika Odrobinová, partner GT Legal. "Jsme nadšení, že se nám povedlo dokončit tuto akvizici a že můžeme přivítat Karla Nejtka mezi partnery naší kanceláře," doplňuje Lukáš Zahrádka, partner GT Legal. "Spojením s GT Legal nám umožní nadále zvyšovat kvalitu právních služeb poskytovaných našim klientům. Otevírají se před námi nové možnosti, zejména v oblasti práva nemovitostí a pracovního práva, kdy jsme schopni klientům nabídnout kapacity uznávaných odborníků. Těším se, jak společně s Veronikou a Lukášem vytvoříme skvělé prostředí pro náš tým," dodává Karel Nejtek, nový partner GT Legal. Kontakt: www.gt-legal.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.