Vánoční dárek na poslední chvíli: lístky na fenomenální Cirque du Soleil

Datum: 16.12.2019
Praha 16. prosince 2019 (PROTEXT) - Patříte k těm, kteří shání vánoční dárky na poslední chvíli? I pár dnů před Vánoci můžete pořídit dárek, který vaším blízkým udělá radost. Darujte jim zážitek v podobě vstupenek na představení TOTEM, které do Prahy v červenci...
Praha 16. prosince 2019 (PROTEXT) - Patříte k těm, kteří shání vánoční dárky na poslední chvíli? I pár dnů před Vánoci můžete pořídit dárek, který vaším blízkým udělá radost. Darujte jim zážitek v podobě vstupenek na představení TOTEM, které do Prahy v červenci přiveze slavný soubor nového cirkusu Cirque du Soleil. Dvouhodinové představení vezme diváky na cestu za evolucí lidstva. Základními ingrediencemi jsou neuvěřitelné akrobatické výkony, barevné kostýmy a hudba. Cirque du Soleil se u nás poprvé představí v obrovském šapitó, které vyroste v červenci na Letenské pláni. Představení je vhodné pro návštěvníky všech věkových kategorií, kteří budou žasnout nad výkony akrobatů a užijí si nezapomenutelnou show světově proslulého novocirkusového souboru. Darujte jedinečný zážitek! Informace o vstupenkách: Vstupenky na představení TOTEM jsou k dostání v síti Ticketportal: https://www.ticketportal.cz/. V předprodeji je možné zakoupit vstupenky nyní za speciální cenu 1 280 Kč (v ceně nejsou zahrnuty servisní poplatky). Tato cena je platná do konce roku 2019. Další informace naleznete na internetové adrese www.cirquedusoleil.com/totem. Informace pro média: Další informace o Cirque du Soleil naleznete na adrese www.cirquedusoleil.com/press. Oficiální trailer show TOTEM https://www.youtube.com/watch?v=Z_qmMdmpaB4 Oficiální fotografie ze show TOTEM https://1drv.ms/u/s!AuTtVxEqG_lZgfVK3tSsXNdINx9svQ?e=YneR59 Fotografie: OSA Images / Kostýmy: Kym Barrett / (C)2010 Cirque du Soleil Inc. Kontakt pro média: blue gekko Janka Kellerová, E: janka@bluegekko.cz, T: +420 604 339 115 Linda Vojancová, E: linda@bluegekko.cz, T: +420 737 886 491
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.