V datech je ukryta budoucnost marketingu

Datum: 28.11.2019
Praha 28. listopadu 2019 (PROTEXT) - Brněnská společnost Business Factory brzy oslaví deset let na trhu. Od svého založení v roce 2009 se zaměřuje na marketingové aktivity v digitálu. V roce 2013 se pustila do vývoje vlastní technologické reklamní platformy ROI Hunter. V roce 2014...
Praha 28. listopadu 2019 (PROTEXT) - Brněnská společnost Business Factory brzy oslaví deset let na trhu. Od svého založení v roce 2009 se zaměřuje na marketingové aktivity v digitálu. V roce 2013 se pustila do vývoje vlastní technologické reklamní platformy ROI Hunter. V roce 2014 se Business Factory stává jediným oficiálním Facebook Marketing Partnerem ve střední a východní Evropě pro oblast reklamních technologií. Následně v roce 2014 byla firma oceněna statusem klíčového partnera Google Premier Partner. Business Factory v roce 2015 otevřela kancelář v Praze a ve stejném roce ve spolupráci s Facebookem spustila vlastní magazín o marketingu na sociálních sítích Newsfeed.cz (a později také anglickou verzi magazínu Newsfeed.org a každoročně v Praze pořádá konferenci Newsfeed Day). Následně se Business Factory rozšiřuje o tým zaměřený na globální trh a expanduje do dalších regionů: v roce 2016 otevírá kancelář ve Varšavě, v roce 2018 v Dubaji. Na konci roku 2018 Business Factory otevřela pro český trh vlastní kreativní oddělení a v březnu 2019 založila Innovation lab. Zakládáme Innovation Lab Nové interní oddělení s názvem Innovation Lab má za cíl rozvoj byznysu klientů díky pokročilé analýze marketingových dat, na ní navazující personalizované reklamě a vývoji unikátních reklamních technologií. Business Factory vidí právě v práci s big data budoucnost marketingu a do inovační laboratoře se rozhodla v následujících letech investovat jeden milion eur. Práce s daty je základ budoucích úspěchů ve výkonnostní reklamě. “Nejde jen o využití a synergii mezi daty, které mohou klienti získat z marketingových kanálů, ale na jejich smysluplném propojení s vlastními daty a daty třetích stran v interní platformě Marketing Data Intelligence. Není problém, že by klienti neměli dost dat: otázka je, do jaké míry je dokáží smysluplně využít. Kvalitu marketingu nejvíce ovlivňuje právě kvalita dat a kreativy,“ říká Jan Pátek, CEO Business Factory. Business Factory globálně Business Factory v ČR loni dosáhla obratu 250 milionů korun, pracuje pro ní více než 100 lidí ve 4 zemích a v portfoliu má aktuálně přes 100 aktivních klientů z celého světa, s nimiž si buduje dlouhodobý vztah. Reklamní investice spravované Business Factory dosáhnou v roce 2019 hodnoty 750 milionů Kč. Tým Business Factory pomáhá s růstem i vybraným klientům v dalších zemích (USA, UK, Rusko a další), ale cílem je v H1 investovat spíše do prohloubení spolupráce se stávajícími klienty, než snaha o další geografický růst. V Polsku se stará o kampaně pro dva největší e-commerce projekty na trhu: Allegro (přes 40 % e-commerce v Polsku) a RTV EURO. V Dubaji patří mezi klienty Business Factory největší operátor Etisalat nebo řetězec restaurací Domino's Pizza. Kontakt: Business Factory is a technology partner for online marketing operating in the market since 2009. Since then, we have become the official partner of Facebook and Google www.b.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.