Konference Power of culture

Datum: 22.11.2019
Praha 22. listopadu 2019 (PROTEXT) - Kultura je přirozeným základem života, podstatou lidství a klíčovou součástí ekonomiky. Konference "Power of culture" chce představit nový návrh na propojení kultury a ekonomiky a zahájit nad tématem veřejnou diskusi. Proběhne...
Praha 22. listopadu 2019 (PROTEXT) - Kultura je přirozeným základem života, podstatou lidství a klíčovou součástí ekonomiky. Konference "Power of culture" chce představit nový návrh na propojení kultury a ekonomiky a zahájit nad tématem veřejnou diskusi. Proběhne ve čtvrtek 28. listopadu od 12:30 v Uměleckoprůmyslovém museu v Praze. Budoucnost české ekonomiky spočívá ve využívání příležitostí v oblastech s vysokou přidanou hodnotou. K těm nesporně náleží kulturní a kreativní průmysly od využívání kulturního dědictví, gastronomie, architektury, počítačových her, designu a řady dalších oblastí, které jsou úzce provázány s kulturou. Spojují v sobě konkurenceschopnost a identitu České republiky. Strategie rozvoje a podpory kulturních a kreativních průmyslů vzniká s cílem přispívat k rozvoji znalostní ekonomiky a úspěšné transformaci České republiky. Na konferenci vystoupí Martina Dlabajová, poslankyně Evropského parlamentu, Lubomír Zaorálek, ministr kultury ČR, Karel Havlíček, vicepremiér a ministr průmyslu a obchodu ČR, Martin Wichterle, Svaz průmyslu a dopravy, majitel Wikov Group, sklárny Rückl a sklárny Bomma, Jan Sýkora, Asociace malých inovativních škol, ředitel ZŠ Hučák, Petr Koudela, výkonný ředitel Dolní oblasti Vítkovice a Jindra Vejvodová, expertka na budování značky. Pořádá: Ministerstvo kultury ČR, projektový tým Strategie rozvoje a podpory kulturních a kreativních průmyslů ČR
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.