Rada města Barcelony a společnost Huawei podepsaly intenční dohodu o partnerské spolupráci

Datum: 20.11.2019
Barcelona 20. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Huawei a Rada města Barcelony podepsaly na světovém kongresu Smart City Expo (SCEWC) 2019 dopis o záměru (LoI), dle kterého mají obě instituce spolupracovat na inovačních projektech a umožňovat technologické investice ve...
Barcelona 20. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Huawei a Rada města Barcelony podepsaly na světovém kongresu Smart City Expo (SCEWC) 2019 dopis o záměru (LoI), dle kterého mají obě instituce spolupracovat na inovačních projektech a umožňovat technologické investice ve městě. Některé oblasti spolupráce uvedené v této dohodě mohou souviset s inovativními technologiemi vyvinutými společností Huawei, jako je technologie 5G, aplikace SmartCity, digitální transformace v Barceloně. Dopis o záměru podepsali pan Jaume Collboni, primátor (primer Tinent d'Alcalde) Rady města Barcelona a pan Sun Fuyou, viceprezident společnosti Huawei Enterprise Business Group. Tento dopis o záměru podporuje závazek společnosti Huawei jednat jako jeden z technologických partnerů města Barcelona, poskytovat technologické zdroje a usnadňovat rozvoj uvedených činností v oblasti inovací informačních a komunikačních technologií. Společnost Huawei se také aktivně angažuje v oblasti inovací, výzkumu a vývoje a neustále hledá nové špičkové iniciativy ke spolupráci na celkovém ekonomickém plánu města. Primátor městské rady Jaume Collboni ocenil, že „tato spolupráce posiluje postavení Barcelony jako technologického města, přispívá k vytváření vysoce kvalitních pracovních míst a posiluje nás jako referenční město na asijském trhu". Collboni připomněl nedávné inaugurace sídel technologických společností registrovaných ve městě, „které rozšiřují počet více než 200 technologických společností se sídlem ve městě z posledních let", a zdůraznil „význam propagační práce vykonané Barcelonou v Asii, aby se stala strategickým partnerem obchodních projektů, jako je Huawei". Pan Sun Fuyou, viceprezident společnosti Huawei Enterprise Business Group, během této akce uvedl: „Španělsko je pro Huawei velmi důležitý trh. Naše podnikání jsme zde založili před 18 lety a náš závazek přispívat k růstu digitální ekonomiky se jen posílil. Máme velmi úzký vztah s Barcelonou, městem, které nás každý rok zve k prezentaci našich nejinovativnějších technologií na Světovém mobilním kongresu a Světovém kongresu Smartcity Expo. Naší vůlí je spolupracovat na digitální transformaci Barcelony a přispět k tomu, aby z ní stalo nejinovativnější město v Evropě." Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1031836/Huawei_Partnership.jpg KONTAKT: Qiwei Li, -86-180-2533-9127
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.