Redakce fotozpravodajství ČTK hledá fotoeditora

Datum: 12.11.2019
Praha 12. listopadu 2019 (PROTEXT) - Redakce fotozpravodajství ČTK hledá fotoeditora na plný úvazek (zástup za rodičovskou dovolenou). Nástup v březnu 2020. Požadujeme: Praxi v médiích, fotografických agenturách nebo fotobankách, výbornou znalost ČJ a dobrou znalost AJ,...
Praha 12. listopadu 2019 (PROTEXT) - Redakce fotozpravodajství ČTK hledá fotoeditora na plný úvazek (zástup za rodičovskou dovolenou). Nástup v březnu 2020. Požadujeme: Praxi v médiích, fotografických agenturách nebo fotobankách, výbornou znalost ČJ a dobrou znalost AJ, znalost práce s Adobe Photoshop nebo obdobnými profesionálními programy pro úpravu fotografií, VŠ vzdělání, všeobecný přehled o politickém, ekonomickém, kulturním a sportovním dění, ochotu pracovat na směny, o víkendech a o svátcích, organizační schopnosti. Nabízíme: Pracovní poměr v solidní společnosti, příspěvek na penzijní připojištění, stravenky, dovolenou pět týdnů, příspěvek na vzdělání. Nabídky se stručným životopisem a třemi referencemi (kontakty na osoby, které reference poskytnou) o dosavadní praxi pošlete do 29. listopadu 2019 na e-mail sekr@mail.ctk.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.