ČTK vydává speciální magazín k 30 letům svobody

Datum: 11.11.2019
Praha 11. listopadu 2019 (PROTEXT) - Česká tisková kancelář vyrobila k 30. výročí listopadových událostí roku 1989 ve své PR divizi Protext dosud největší tištěný speciální magazín nazvaný "30 let svobody, 30 let svobodného podnikání". Má celkem 76 stran a vyjde...
Praha 11. listopadu 2019 (PROTEXT) - Česká tisková kancelář vyrobila k 30. výročí listopadových událostí roku 1989 ve své PR divizi Protext dosud největší tištěný speciální magazín nazvaný "30 let svobody, 30 let svobodného podnikání". Má celkem 76 stran a vyjde 15. listopadu při příležitosti konference "30 let svobody", kterou ve stejný den pořádá Senát Parlamentu České republiky. "Využili jsme vzácné příležitosti, že se horní komora parlamentu - Senát - rozhodla toto významné výročí 30 let od sametové revoluce připomenout a uspořádala k němu obsahově velmi výraznou konferenci," řekl generální ředitel ČTK Jiří Majstr. K základnímu sloganu konference přidala ČTK podtitul "30 let svobodného podnikání" a oslovila významné a zajímavé firmy a podnikatele, aby se v této publikaci představili. "Nebo připomněli, že svou prací, produkty a službami, svým vnímáním trhu nebo celé společnosti přidali do vznikající mozaiky svůj otisk," dodal ředitel strategie a rozvoje ČTK Jaroslav Kábele. Jedním ze základních přínosů Listopadu 89 bylo podle předsedy Senátu Parlamentu ČR Jaroslava Kubery otevření možnosti svobodného podnikání a volného trhu, a tedy i nastartování hospodářské prosperity země. "Senát si toto výročí připomíná odbornými konferencemi a akcemi pro veřejnost, ale také jsem do Prahy pozval předsedy parlamentů zemí visegrádské skupiny, protože změny, které se udály v roce 1989, přinesly svobodu celému regionu střední Evropy," dodal Kubera. Na konferenci, která se bude konat 15. listopadu v Senátu, se bude debatovat o proměnách, kterými česká společnost za 30 let prošla. "Kam jsme se posunuli na poli technologií, jestli jíme a pijeme lépe, jaký je náš vztah k armádě, jak se staráme o svou minulost, čím to, že mladí mají stále chuť jít kupředu," přiblížil zaměření konference jeden z jejích organizátorů, 1. místopředseda Senátu Jiří Růžička. ČTK zajistí i živý videopřenos z konference, který bude dostupný na webu ceskenoviny.cz. Magazín je pro čtenáře zdarma a bude distribuován v Senátu na konferenci 30 let svobody, ale i poštou významným klientům ČTK, a to jak těm, kteří odebírají zpravodajský servis, tak těm, kteří využívají PR servis Protext pro publikování vlastních tiskových zpráv. K dispozici je také on-line verze jako speciální příloha na zpravodajském webu ČTK Českénoviny.cz; zde je také kompletní tištěný magazín ke stažení ve formátu PDF. ČTK počítá s tím, že po konferenci a oslavách 17. listopadu magazín aktualizuje a přeloží do angličtiny, aby ho mohla distribuovat i do ciziny, obzvláště na české ambasády a česká centra v zahraničí.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.