Centrální redakce ČTK přijme redaktora/redaktorku

Datum: 04.11.2019
Praha 4. listopadu 2019 (PROTEXT) - Česká tisková kancelář přijme redaktora/redaktorku do Centrální redakce, která poskytuje všeobecné a ekonomické zpravodajství z České republiky. Vedle výborné češtiny požadujeme dobrou znalost angličtiny, další jazyk výhodou. Nezbytné...
Praha 4. listopadu 2019 (PROTEXT) - Česká tisková kancelář přijme redaktora/redaktorku do Centrální redakce, která poskytuje všeobecné a ekonomické zpravodajství z České republiky. Vedle výborné češtiny požadujeme dobrou znalost angličtiny, další jazyk výhodou. Nezbytné jsou flexibilita, samostatnost, všeobecný přehled o dění v ČR a VŠ vzdělání. Předpokladem jsou spolehlivost, pečlivost a tvůrčí schopnosti. Nabízíme profesionální pracovní zázemí ve stabilní firmě v centru Prahy, zajímavou a pestrou práci s možností dalšího profesního rozvoje, příspěvek na penzijní připojištění, stravenky, dovolenou pět týdnů, příspěvek na vzdělání, mobil a notebook s modemem. Nabídky se svým životopisem, trvalou a případně přechodnou adresou, s kontakty na sebe a třemi referencemi o dosavadní praxi zasílejte do 19. listopadu 2019 na e-mail: sekr@ctk.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.