Teo Choo Guan získal švédskou „Světovou cenu míru"

Datum: 18.09.2019
Kuala Lumpur 18. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - První Malajec, který získal Světovou cenu míru Předseda a zakladatel společnosti WAKi International Group Teo Choo Guan se stal prvním Malajcem, který získal Světovou cenu míru (World Peace Award) 2019. Teo získal tuto cenu...
Kuala Lumpur 18. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - První Malajec, který získal Světovou cenu míru Předseda a zakladatel společnosti WAKi International Group Teo Choo Guan se stal prvním Malajcem, který získal Světovou cenu míru (World Peace Award) 2019. Teo získal tuto cenu za své odhodlání a úsilí při propagaci činností, které kultivují harmonii a respekt mezi různými náboženstvími. Více známý jako „Pak Teo" byl jedním ze sedmi nominovaných kandidátů ze 120 různých zemí. Teo věří v myšlenku vytvoření mírového a harmonického světa prostřednictvím podpory mnohonáboženských aktivit. „Žít v duchu vzájemného respektu se sdílením a zájmem bylo vždy filozofií života, kterou se pevně řídím," řekl. „Pokud jde o zvyšování povědomí o lidskosti na celém světě, přejímáme iniciativu tím, že vykonáváme společenskou práci, která je v souladu s naší vizí. Základním konceptem lidskosti je respektovat jeden druhého, bez ohledu na rozdíly v našem původu, a vždy projevovat zájem o druhého," řekl Teo ve svém projevu při předávání ceny. „Vždy musíme respektovat rozdíly mezi sebou. Navzdory našim rozdílům vždy sdílet a starat se o sebe navzájem. Díky tomu jsme schopni vytvořit harmonický svět." Teo má více než 20 let zkušeností s propagací filantropie, jako je stavba mešit, kostelů a chrámů v jihovýchodní Asii a Číně. Je také velmi aktivní v obecných filantropických činnostech, jako jsou příspěvky pro dobrovolnické organizace nebo nadace, bez jakéhokoli předsudku vůči rase nebo náboženství. Vysvětlil svou filozofii společenské práce a dodal, že existují tři fáze budování lidskosti prostřednictvím společenské práce. „První fáze je pochopit vzájemný respekt. Druhou fází je objasnit pravdu. Kroky podnikejte pouze po důkladném porozumění. Třetím bodem je zachování otevřené mysli, abyste mohli lépe vykonávat společenskou práci navzdory výzvám." „Činnost může být prováděna pouze tehdy, pokud jsme jasně pochopili její účel a celkový obraz společenské práce, která má být vykonána. Při této činnosti budeme narážet na výzvy a překážky. Pouze s jasnou myslí a silným záměrem je můžeme překonat a posunout se vpřed," dodal. Kontakt Společnost: WAKi International Group Osoba: SiaoEe Teo E-mail: Zašlete e-mail Stát: Malajsie Web: http://www.waki.asia Foto - https://mma.prnewswire.com/media/996823/Teo_Choo_Guan.jpg KONTAKT: Haisong zhu, +86-18018270909
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.