Klub BK Mladá Boleslav, partner společnosti Nexen Tire, zahájil 13. září sezónu vítězstvím ve Ško-Energo Aréně

Datum: 18.09.2019
Mladá Boleslav/Soul 18. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Nexen Tire, přední světový výrobce pneumatik, oznámila, že její oficiální partner BK Mladá Boleslav, profesionální hokejový tým v České republice, vyhrál v pátek 13. září v úvodním zápase sezóny 2019-20. ...
Mladá Boleslav/Soul 18. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Nexen Tire, přední světový výrobce pneumatik, oznámila, že její oficiální partner BK Mladá Boleslav, profesionální hokejový tým v České republice, vyhrál v pátek 13. září v úvodním zápase sezóny 2019-20.
  • Nexen Tire, partner a sponzor hokejového klubu BK Mladá Boleslav, zahajuje společně novou sezónu
  • BK Mladá Boleslav vyhrála ve Ško-Energo Aréně první zápas sezóny proti HC Dynamo Pardubice 4-1
Tým BK Mladá Boleslav zahájil sezónu 2019-20 vítězstvím 4:1, aniž by jej soupeř přinutil strachovat se o výsledek. Domácí fanoušci BK Mladá Boleslav jásali, když Oscar Flynn vstřelil první gól, následovali Pavel Musil, Michal Vondrka a Lukáš Žejdl, což dovedlo tým k vítězství. „Jako oficiální partner a sponzor BK Mladá Boleslav jsme nadšeni, že je můžeme znovu podpořit v nové sezóně," řekl Travis Kang, generální ředitel společnosti Nexen Tire. „Těšíme se na spolupráci s týmem a na jejich podporu pro další úspěšnou sezónu." Nexen Tire je oficiálním partnerem a sponzorem BK Mladá Boleslav od sezony 2014-2015. Prostřednictvím různých sponzorství společnost umisťuje své reklamy a billboardy ve Ško-Energo Aréně, domovském stadionu BK Mladá Boleslav, poskytuje pohostinství sportovním fanouškům a posiluje tak svou značku v České republice. Prostřednictvím sportovních partnerství a souvisejících marketingových iniciativ bude společnost Nexen Tire i nadále významně zastoupena na všech zápasech BK Mladá Boleslav a bude se nadále soustředit na zvyšování povědomí v České republice. Společnost Nexen Tire v srpnu organizovala oficiální slavnostní otevření evropského závodu Nexen Tire v Žatci v České republice. Otevřením závodu v Evropě dokončila společnost své čtyři hlavní globální sítě výzkumu, vývoje a výroby a připravila se na další éru „Global Nexen". O společnosti Nexen Tire Nexen Tire, společnost založená v roce 1942, je světovým výrobcem pneumatik se sídlem v Jižní Koreji. Nexen Tire jakožto jeden z nejrychleji rostoucích výrobců pneumatik spolupracuje s distributory z přibližně 150 zemí celého světa (v srpnu 2019) a vlastní čtyři výrobní závody - dva v Koreji (Yangsan a Changnyeong) a jeden v Qingdao v Číně. Další výrobní závod v Žatci v České republice zahájil provoz v roce 2019. Nexen Tire vyrábí pneumatiky pro osobní vozy, SUV a lehké nákladní vozy s nejmodernější technologií a dokonalým designem. Tato společnost se zaměřuje také na výrobu pneumatik UHP s využitím nejmodernějších technologií. Nexen Tire dodává pneumatiky OE světovým výrobcům automobilů z různých zemí na celém světě. V roce 2014 společnost poprvé získala grand slam mezi 4 nejlepšími světovými designovými oceněními mezi různými výrobci pneumatik na světě. Více informací najdete na webových stránkách https://www.nexentire.com/international/ Foto - https://mma.prnewswire.com/media/996785/Nexen_Tire_Partner_BK_Mlada_Boleslav_Kick_off.jpg KONTAKT: Edelman Korea, Jiseok Jeon, tel.: +82-2-2022-8220, mobil: +82-10-9800-1108, jiseok.jeon@edelman.com, Sylvia Chang, tel: +82-2-2022-8283, mobil: +82-10-4950-2535, sylvia.chang@edelman.com, Jane Kim, tel.: +82-2-2022-8212, mobil: +82-10-4207-4278, jane.kim@edelman.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.