Otevření konzulátu Slovinské republiky v Soulu

Datum: 09.05.2019
Soul (Jižní Korea) 9. května 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Holding Halla Group (předseda představenstva Mong-won Chung) oznámil 9. května, že uspořádal ceremoniál otevření konzulátu Slovinské republiky v Soulu, v sídle společnosti v Sigma Tower v areálu Jamsil v Soulu. Slavnostního...
Soul (Jižní Korea) 9. května 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Holding Halla Group (předseda představenstva Mong-won Chung) oznámil 9. května, že uspořádal ceremoniál otevření konzulátu Slovinské republiky v Soulu, v sídle společnosti v Sigma Tower v areálu Jamsil v Soulu. Slavnostního otevření se zúčastnil Mong-won Chung, předseda představenstva holdingu Halla Group, který byl jmenován Slovinskem jako jeho honorární konzul v Soulu; dále Simona Leskovar, státní tajemnice slovinského ministerstva zahraničních věcí; Stojan Petrič, korejský honorární konzul ve Slovinsku; Hong Suk-hwa, prezident společnosti Halla Holdings; a Im Gi-yeong, předseda správní rady Halla University. Slovinsko je středoevropská a středomořská země ležící v srdci alpských, jadranských a dunajských regionů a na křižovatce západní a jihovýchodní Evropy. Je to země, která svou ekonomiku posílila díky zavedení nejrychlejší industrializace mezi zeměmi bývalé Jugoslávie. Slovinsko je členským státem Evropské unie a NATO, jakož i eurozóny a schengenského prostoru. Od zahájení vzájemných diplomatických vztahů v roce 1992 Korea a Slovinsko své bilaterální přátelské vztahy prohloubily. Předseda představenstva holdingu Halla Group, Mong-won Chung, byl 19. února korejským ministerstvem zahraničních věcí schválen jako honorární konzul Slovinské republiky v Soulu. Nadále pracuje jako diplomat v soukromém sektoru. Pan předseda uvedl, že je „poctěn jmenováním honorárním konzulem Slovinska v Soulu, protože Slovinsko je zemí, která spojuje Asii a Evropu a má obrovský potenciál. Řekl také, že „bude zodpovědně plnit funkci jako spojení mezi oběma zeměmi, které mají přátelské vztahy již dlouhých dvacet sedm let". Konzulát Slovinské republiky v Soulu poskytuje informace o právech slovinského lidu a společností v Koreji. Kromě toho instituce poskytuje informace o otevírání podniků ve Slovinsku, stejně jako o kultuře, vědě a sportu země, korejským společnostem a jednotlivcům, kteří projeví zájem. S otevřením konzulátu Slovinské republiky v Soulu má holding Halla Group v úmyslu usilovat o podporu přátelských vztahů, hospodářské spolupráce a kulturní výměny mezi Koreou a Slovinskem. Konzulát se nachází v sídle holdingu Halla Group, v desátém poschodí věže Sigma Tower, v areálu Jamsil v Soulu. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/882910/Halla_Group_opening_ceremony.jpg KONTAKT: Kim Seon-mook, 82-2-3434-5045, sunmook.kim@halla.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.