Generální sekretář Muslimské světové ligy odsuzuje útoky na věřící na Novém Zélandu

Datum: 16.03.2019
Mekka (Saúdská Arábie) 16. března 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Jeho Excelence generální sekretář Muslimské světové ligy, předseda představenstva Světové organizace muslimských vědců, šejk Dr. Mohammed bin Abdul Karim Al-Issa vydal následující prohlášení: Muslimská světová...
Mekka (Saúdská Arábie) 16. března 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Jeho Excelence generální sekretář Muslimské světové ligy, předseda představenstva Světové organizace muslimských vědců, šejk Dr. Mohammed bin Abdul Karim Al-Issa vydal následující prohlášení: Muslimská světová liga odsuzuje útoky na mešity na Novém Zélandu, které si vyžádaly životy desítek nevinných věřících a zanechaly mnoho dalších vážně zraněných. Muslimská světová liga také vyjadřuje svůj hluboký zármutek a soustrast rodinám, přátelům a komunitám obětí. Teroristické útoky proti lidem víry jsou jedním z nejvíce nelidských a zlých forem podněcování a nenávisti. Barbarství, nenávist a špatná vůle tohoto extremistického teroristického činu jsou srovnatelné s násilnými činy Al-Káidy a ISIL (Dá'iš). Tváří v tvář takovému zlu může globální společenství odpovědět pouze hodnotami lásky, harmonie a míru. Abychom se mohli vypořádat se sužujícím extrémismem a islamofobií, potřebujeme, aby vlády a náboženské organizace na celém světě spolupracovaly na podpoře náboženské tolerance a porozumění a předcházely všem formám podněcování a nenávisti, včetně všech druhů nenávisti proti jakémukoli náboženství nebo etnickému původu. Bez preventivních opatření k posílení lidských a morálních hodnot u našich mladších generací riskujeme další vlny násilí. Muslimská světová liga bude usilovat o zvýšení svého úsilí o práci se skupinami různého vyznání s cílem vytvořit iniciativy na podporu většího porozumění a tolerance. Muslimská světová liga plánuje vyslat na Nový Zéland delegaci, která by jménem Jeho Excelence Dr. Al-Issy vyjádřila soustrast a poskytla podporu postiženým rodinám a komunitám. Logo - https://mma.prnewswire.com/media/836580/Muslim_World_League_Logo.jpg POZNÁMKA PRO REDAKTORY: Toto prohlášení je distribuováno společností Qorvis Communications jménem Muslimské světové ligy. Další informace jsou k dispozici na Ministerstvu spravedlnosti USA, Washington, D.C. KONTAKT: Brad Klapper, Brad.Klapper@qorvis.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.