Předávání Ceny míru Sunhak pro rok 2019 se uskutečnilo v Soulu, laureáty byli Akinwumi Ayodeji Adesina a Waris Dirie

Datum: 09.02.2019
Soul (Jižní Korea) 9. února 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Komise Ceny míru Sunhak dne 9. února pořádala od 10:00 slavnostní předávání Cen míru Sunhak pro rok 2019 v hotelu Jamsil Lotte Hotel World. Cenu míru Sunhak pro rok 2019 získali Dr. Akinwumi Adesina, prezident skupiny Africké...
Soul (Jižní Korea) 9. února 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Komise Ceny míru Sunhak dne 9. února pořádala od 10:00 slavnostní předávání Cen míru Sunhak pro rok 2019 v hotelu Jamsil Lotte Hotel World. Cenu míru Sunhak pro rok 2019 získali Dr. Akinwumi Adesina, prezident skupiny Africké rozvojové banky a Waris Dirie, aktivistka za lidská práva a bojovnice proti ženské obřízce (FGM) Komise uznává dosažené výsledky Dr. Adesiny v oblasti zlepšování hospodářství Afriky prostřednictvím podpory řádné správy a zaváděním zemědělských inovací. Jeho úspěchy přispěly k potravinové bezpečnosti v Africe, jejichž cílem bylo zlepšit životy milionů osob, které žijí v Africe v chudobě. Komise udělila cenu paní Waris Dirie jako uznání jejího neúnavného obhajování práv dívek a žen a její snahy o celosvětové usnesení o eradikaci mrzačení ženských pohlavních orgánů, tedy ochranu dívek, které jsou vystaveny riziku FGM. Na slavnostním předávání cen obdržel každý laureát cenu 500.000 USD spolu s medailí a plaketou, které jim předali zakladatel Ceny míru Sunhak Dr. Hak Ja Han Moon a předseda komise Dr. Il Sik Hong. Slavnostního předávání se zúčastnilo více než 1000 delegátů, včetně současných a bývalých prezidentů, viceprezidentů, vedoucích představitelů a podnikatelů z Afriky a dalších zástupců různých vlád, akademických obcí, podniků, médií a náboženství. Velvyslanec Kenneth M. Quinn, předseda Nadace ceny World Food Prize, pronesl blahopřejnou řeč, v níž uvedl: oba laureáti se opravdu zaměřují na povznesení lidských práv a lidského rozvoje v Africe. Dr. Adesina ve své děkovném projevu uvedl, že ve světě, který je hladový, nemůže být mír, a že tato cena je výzvou dělat více pro ty nejméně privilegované po celém světě a zejména v Africe. Waris zdůraznila, že mrzačení ženských pohlavních orgánů musí být v naší době vymýceno a bude pokračovat v boji za práva dívek a žen, dokud nevytvoříme společnost, kde budou respektována jejich práva. Předseda komise pan Hong potvrdil důležitost vize „Jedna rodina pod Bohem" a téma lidských práv a lidského rozvoje v Africe. Ve svém uvítacím proslovu zdůraznil, že míru může být dosaženo jen tehdy, když jsou chráněna všechna lidská práva. Uvedl také, že oddanost laureátů může přivést lidstvo o krok blíže k otevření nové kapitoly světového míru. Cena míru Sunhak vyznamenává jednotlivce a organizace, které významně přispěly k míru a blahu budoucích generací. Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/819898/Dr__Akinwumi_Adesina.jpg Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/819899/Waris_Dirie.jpg Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/819900/The_Sunhak_Peace_Prize_Committee.jpg Kontakt: Gayeon Roh, +82-2-3278-5158, sunhakprize@naver.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.