Organizovaný zločin ovládá obchod s dětmi v soudnictví

Datum: 11.10.2018
Praha 11. října 2018 (PROTEXT) - Pozvánka na tiskovou konferenci: Vážení novináři, dovolujeme si Vás pozvat na tiskovou konferenci s tématem kam až sahá zneužívání soudní moci za účasti opatrovníka a jaké následky to má pro dítě, které již i dle soudem ustanovené...
Praha 11. října 2018 (PROTEXT) - Pozvánka na tiskovou konferenci: Vážení novináři, dovolujeme si Vás pozvat na tiskovou konferenci s tématem kam až sahá zneužívání soudní moci za účasti opatrovníka a jaké následky to má pro dítě, které již i dle soudem ustanovené znalkyně má znaky sebepoškozování. Poté, co nezákonná soudkyně odebrala matce kojené dítě z její bezvadné péče bez nároku dítěte na styk s matkou, aby se o dítě staraly otcovy chůvy a otec mohl matčinu rodinu vydírat o peníze, zatímco dítě trpí, matka byla nucena pátrat kdo stojí za obchodem s jejím malým synem, který se zdá sahá až na Ústavní soud. Veronika Marcoski, maminka nyní tříletého chlapečka, promluví o svém boji s klientelismem v justici a státní sféře a novinářům předloží důkazy. Kdy: 17.10.2018, v 9:30 hod. Kde: Hotel Courtyard by Marriott Prague City Konferenční místnost Iris Lucemburská 46, Praha 3 Na místě bude novinářům k dispozici tisková zpráva a občerstvení. Kontakt: Veronika Marcoski - Mobil: 739 787 452 UNODAR@hotmail.comwww.veronikamarcoski.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.