Zumba je bomba - vytvořme společně Zumba mapu Česka!

Datum: 26.06.2010

Lidé rádi jí. A nejen rádi, většinou jí i hodně. A protože se zároveň neradi hýbou, hrozí jim nadváha. Především ženy pak řeší, jak z bludného kruhu ven. Jedním z řešení je hit letošního léta - Zumba!

Co je Zumba? Zumba je hubnutí, které vlastně hubnutím není, a cvičením, které není vlastně ani cvičením. Divná definice, že? Zjednodušme si ji:) Zumba je hubnutí a cvičení, které je zároveň výbornou zábavou. Ano, čtete dobře. Hubnutí a cvičení mohou být zábavné.

Vytvořme společně Zumba mapu Česka!

Čím je Zumba zábavná? Již svojí podstatou - Zumba je tanec. Vznikla vlastně náhodou, před přibližně 10 lety v Kolumbii, když instruktor aerobiku při příchodu na hodinu fitness zjistil, že si doma zapomněl CD s hudbou, na kterou předcvičoval. Vzal tedy s auta CD, které právě poslouchal (latinskoamerické rytmy) a zkusil předcvičovat na ně - šok cvičících žen a mužů vystřídalo záhy nadšení, Zumba byla na světě a začala postupně ovládat svět, dnes se Zumbě pravidelně věnuje několik miliónů lidí po celém světě, desítky tisíc příznivců má Zumba i u nás.

Chtěli byste Zumbu také zkusit a nevíte, kde se cvičí? Právě pro vás vytváříme Zumba mapu Česka, kde si každý najde právě toho svého instruktora (poznamenejme, že certifikovaného, tedy žádného pokoutního, ale zkušeného a prověřeného) Zumby právě ve svém městě a jeho okolí.

Mapa ale není vše. Od 4. července bude probíhat hlasování o nejoblíbenějšího Zumba instruktora (instruktorku) Česka, každý, kdo se hlasování zúčastní, se zároveň zapojuje do soutěže o zajímavé knihy (v celkové hodnotě 30 tisíc korun).

Když jsme u knih - projekt Vytvořme Zumba mapu Česka jednu zajímavou knižní novinku, určenou především pro Zumba začátečníky, představuje - videoukázky, ukázky z knihy, to vše může být užitečné i pro vás. Kromě jiného kniha nabízí i unikátní expresní Zumba dietu, díky které zhubnete o 2-5 kg za pouhých 5 dnů.

Zumba je fitness hitem letošního léta. Pokud chcete zhubnout a zároveň se dobře pobavit v rytmu latinskoamerických tanců, neměl by projekt Vytvořme Zumba mapu Česka! uniknout vaší pozornosti. Budeme se těšit:)

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.