Společnost MediClinic a.s. odkoupila další polikliniku a posiluje svojí pozici v segmentu ambulantní lékařské péče

Datum: 15.08.2016
Praha 15. srpna (PROTEXT) - Dne 1. srpna 2016 byla završena koupě brněnské polikliniky QUATTROMEDICA spol. s r.o., která sídlí v samém centru Moravské metropole Brno, a poskytuje tak již více než 25 let komplexní zdravotní služby pro občany z Brna a okolí. Díky této akvizici...
Praha 15. srpna (PROTEXT) - Dne 1. srpna 2016 byla završena koupě brněnské polikliniky QUATTROMEDICA spol. s r.o., která sídlí v samém centru Moravské metropole Brno, a poskytuje tak již více než 25 let komplexní zdravotní služby pro občany z Brna a okolí. Díky této akvizici se společnost MediClinic a.s. stává poskytovatelem zdravotní péče pro více než 200 tisíc pacientů po celé České republice a plánovaný obrat společnosti a dceřiných firem se v letošním roce očekává ve výši 400 milionů korun. "QUATTROMEDICA svou velikostí a skladbou odborností přesně zapadá do naší koncepce růstu a poskytování zdravotních služeb našim klientům. Je již třetí poliklinikou, kterou provozujeme, a naším cílem je podobnými akvizicemi i nadále rozšiřovat naši síť ambulancí," říká MUDr. Eduard Bláha, jeden ze dvou akcionářů společnosti MediClinic a.s. Díky vstupu silného a ekonomicky stabilizovaného subjektu se pacienti mohou těšit na další zkvalitňování služeb spojených s lékařskou péčí a zušlechtěním zázemí polikliniky, vyhovující požadavkům 21. století. Poliklinika QUATTROMEDICA v současnosti disponuje více než padesátičlenným týmem lékařského a středně zdravotnického personálu vedeného MUDr. Arnoštem Mazalem. Kromě šesti ambulancí praktického lékaře zde působí specialisté v oblastech oftalmologie, ortopedie, interního lékařství, neurologie, ORL, gynekologie, chirurgie, rentgenové a ultrazvukové diagnostiky a fyzioterapie. "Naším záměrem je pokračovat v dosavadní kvalitní práci polikliniky a jejího týmu, s cílem rozvíjet zde činnost v oblasti primární i specializované péče. I nadále bude kladen důraz na péči o firemní klientelu v oblasti poskytování pracovnělékařských služeb ve všech kategorizacích prací," dodává nový výkonný manažer polikliniky Mgr. Petr Stryk. MediClinic a.s. je poskytovatelem ambulantní zdravotní péče ve více než 140 ordinacích, které jsou umístěny v mnoha městech České republiky. Kromě zdravotní péče pro více než 200 000 pacientů poskytuje pracovnělékařské služby pro více než 600 společností. Společnost MediClinic a.s. je také vlastníkem společnosti Geria, která je jedním z největších poskytovatelů domácí zdravotní péče v Praze. Stoprocentními akcionáři společnosti jsou Ing. Mgr. Pavel Vajskebr a MUDr. Eduard Bláha. Kontakt: Ondřej Merta PR a marketing +420 730 850 955 ondrej.merta@mediclinic.cz www.mediclinic.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.