Rekordní počet vystavovatelů na JOB DAYS LÉKAŘSTVÍ

Datum: 10.08.2016
Praha 10. srpna (PROTEXT) - Rekordní počet vystavovatelů na 8. Mezinárodních JOB DAYS LÉKAŘSTVÍ A ZDRAVÍ ve dnech 21.-22.10.2016 v Praze Největší akce svého druhu v oblasti náboru lékařů a zdravotnického personálu ve střední a východní Evropě, které se zúčastní ty...
Praha 10. srpna (PROTEXT) - Rekordní počet vystavovatelů na 8. Mezinárodních JOB DAYS LÉKAŘSTVÍ A ZDRAVÍ ve dnech 21.-22.10.2016 v Praze Největší akce svého druhu v oblasti náboru lékařů a zdravotnického personálu ve střední a východní Evropě, které se zúčastní ty nejlepší německé a rakouské nemocnice a zdravotnická zařízení, otevírá své brány ve dnech 21.-22.10.2016 v Praze. Návštěvníci 8. Mezinárodních JOB DAYS LÉKAŘSTVÍ A ZDRAVÍ se budou moci informovat na vše, co je o pracovní kariéře v zahraničí zajímá, přímo u 160 vedoucích manažerů a členů vedení nemocnic, personalistů, vrchních lékařů a českých lékařů a lékařek, kteří v Německu a Rakousku již v současnosti pracují. Tyto Mezinárodní Job Days lékařství a zdraví, které se v Praze uskuteční celkově již poosmé, se mohou pochlubit novým rekordním počtem vystavovatelů. Na akci se bude prezentovat téměř 40 TOP klinik a zdravotnických zařízení z Německa a Rakouska. Zúčastněné nemocnice pro návštěvníky akce rozvinou pomyslný červený koberec v podobě vysoce atraktivních pracovních nabídek a celé řady zaměstnaneckých benefitů. Současně s 8. Mezinárodními JOB DAYS LÉKAŘSTVÍ A ZDRAVÍ se pod jednou střechou uskuteční rovněž i 2. Mezinárodní JOB DAYS PRO ZDRAVOTNICKÝ A PEČOVATELSKÝ PERSONÁL. Akci v roce 2015 navštívilo 980 odborných návštěvníků.V rámci doprovodného programu je přichystána velká tombola o věcné ceny a pobytové vouchery v celkové hodnotě 150.000 Kč. Pořadatel: Agentura RTK International Praha Místo konání: Hotel NH Prague City Mozartova 261/1 150 00 Praha - Smíchov Stanice metra B: Anděl Otevírací doba: Pátek 21.10.2016 10.00 - 18.00 hodin Sobota 22.10.2016 10.00 - 18.00 hodin Vstup zdarma! Kontakt: Agentura RTK international pr@agentura-rtk.cz rtk@agentura-rtk.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.