Zubní laboratoř vám zhotoví špičkové zubní náhrady

Datum: 31.07.2016

I krásné zuby jsou dnešním fenoménem. Z médií se na vás usmívají lidé a jejich zuby jsou reprezentativní. Ač mohou podstupovat různé bělení, výsledek je „na oko“ stejný jako u těch, kteří o své zuby dbají odmalička. Pod drobnohledem to tak být už nemusí a prevence zubního kazu je velmi důležitá. Není nad to vědět, jak o zuby správně pečovat.

Existuje řada zařízení, která dbají více na sekundární řešení problémů, ale rozhodující je zamezení rozvoje zubního kazu, kamene i bakteriálního povlaku na jazyku – celé dutiny ústní, tedy primární péče. Člověk to málokdy dožene péčí doma, je nutné zubního lékaře pravidelně navštěvovat.

Patříte mezi ty, kdo spoléhá na to, že ho nic nebolí? Chyba, možná máte zubní kaz a ani o tom nevíte. Ze začátku zub nemusí ani bolet. Jíte navíc často i čokoládu, kouříte, pijete kávu a občas i nějakou tu sklenku alkoholu?

 

Zubní laboratoř JS Lab

Rozhodně spadáte mezi rizikovou skupinu lidí, aniž byste si to uvědomovali. Zubní laboratoř Brno vás ráda přijme mezi své klienty. Rozhodně všem záleží na tom, aby vaše zuby byly v pořádku a vy jste se zde cítili dobře. Záleží totiž hodně na přístupu. Možná se nakonec začnete k zubaři těšit. Jde o to, že vysvětlit každému individuálně daný postup, není ve všech ordinacích samozřejmostí.

V této ordinaci je a věřte tomu, že ani zubní implantáty vám neutrpí takovou újmu, když se někdo stará i o vaší psychiku. Na člověka je potřeba pohlížet jako na bio-psycho-sociální jednotku. I z toho důvodu je nutné uspokojit pacientovo přání z kompletního hlediska všech jeho potřeb na daných úrovních. Zubař je také jen člověk.

 

 

Chce s vámi jednat na linii sobě rovných. Nemusíte se ničeho bát, zubní náhrady, vrtání a další zákroky zvládnete i proto, že na to budete psychicky připravení. Důkladná anamnéza je pro dobro každého z nás. Čím více o vás budeme vědět, tím lépe vám dokážeme pomoci.

Profesionální přístup

Zubní laboratoř Brno – JS Lab se o vás dokáže postarat po fyzické i psychické stránce. Správný zubař přistupuje ke svým pacientům s ohledem na věk, rozumové schopnosti i další odlišnosti. Nebojte se nás navštívit.

Odprezentujeme vám i naše novinky – zubní kartáček OOBrush. Jeho hlavice čistí zuby i z vnitřní strany! Primární péče je pro nás tou nejdůležitější, ale léčíme i sekundární následky. Trápí vás zubní kaz, kýve se vám zub nebo jste si ho dokonce ulomili? Rychlé a bezbolestné řešení se u nás vždy najde.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.