HappyOrNot: 94% spokojenost klientů oční kliniky LEXUM

Datum: 14.07.2016
Praha 14. července (PROTEXT) - Již od června 2016 mohou klienti všech pěti očních klinik Lexum díky měření systémem "HappyOrNot" jednoduše a snadno vyjádřit spokojenost nejenom s poskytovanou službou, ale také s přístupem personálu. Klienti oční kliniky Lexum...
Praha 14. července (PROTEXT) - Již od června 2016 mohou klienti všech pěti očních klinik Lexum díky měření systémem "HappyOrNot" jednoduše a snadno vyjádřit spokojenost nejenom s poskytovanou službou, ale také s přístupem personálu. Klienti oční kliniky Lexum průběžně vybírají, na stojanech s displejem umístěných v prostorách recepcí, podle úrovně své spokojenosti usměvavé či zamračené „smajlíky“. „První výsledky nás skutečně potěšily – systém HappyOrNot změřil v červnu 2016 na všech klinikách Lexum průměrnou spokojenost hlasujících klientů 94 %! Tu si ověřujeme již řadu let také formou pravidelně rozesílaných Dotazníků spokojenosti,“ říká manažer marketingu kliniky Lexum Zbyněk Stavař. „Průměrný výsledek ze systému HappyOrNot ve vyspělé Evropě (ve druhé polovině roku 2015) u cca 300 zdravotnických zařízení (tedy obecně v oblasti zdravotnictví) je 86,5 %. Výsledek, který byl hned první měsíc měření, dosažený na očních klinikách Lexum, tedy výrazně převyšuje výsledky z obdobných zařízení ve vyspělé západní Evropě,“ potvrdil Heikki Väänänen, výkonný ředitel společnosti HappyOrNot Ltd. Na klinikách Lexum neustále zvyšujeme komfort a celkovou péči o naše pacienty. Tato naše snaha se nám z dlouhodobého hlediska vrací v doporučeních našich spokojených klientů. To, jak jsou skutečně spokojeni, naleznete na http://www.lexum.cz/reference. Kontakt: Marek Kuřina PR manažer Evropská oční klinika Lexum kurina@lexum.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.