Přihláška online do ZP 211

Datum: 20.06.2016
Praha 20. června (PROTEXT) - Z gauče svého obýváku rovnou do ZP 211. Přihláška online! Ještě nejste pojištěni u Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra - ZP 211? Jedinečnou šanci přihlásit se máte právě teď - online. Nemusíte se vůbec zvedat z gauče svého obýváku....
Praha 20. června (PROTEXT) - Z gauče svého obýváku rovnou do ZP 211. Přihláška online! Ještě nejste pojištěni u Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra - ZP 211? Jedinečnou šanci přihlásit se máte právě teď - online. Nemusíte se vůbec zvedat z gauče svého obýváku. Jen na svém počítači otevřete webové stránky www.zpmvcr.cz a kliknete na pole: Přihlaste se online. Potřebujete k tomu ještě chytrý mobilní telefon umožňující práci s dotykovou obrazovkou, který má nainstalovánu aktuální verzi internetového prohlížeče a má aktivní připojení na internet. Proč to? Přihláška musí být podle zákona podepsána. A protože ZP 211 je tou správnou pojišťovnou 21. století, umožníme vám i toto zvládnout z pohodlí domova. Právě k tomu poslouží dotykový display na vašem mobilu. Vše ostatní je jednoduché, aplikace vás přesně navede, potvrdíte povinná pole (klik do okýnka: uděluji souhlas) a vyplníte požadované údaje. Vše je hotovo za pár minut. Pokud to stihnete od července do konce září, už v lednu příštího roku vás přivítáme v ZP 211! Pokud chytrý mobil nevlastníte, nic vám nebrání navštívit kterékoliv z téměř 90 pracovišť ZP 211 a přihlášku podat přímo tam na místě. Rádi vás uvidíme! Už brzo vaše ZP 211! Kontakt: Hana Kadečková, tisková mluvčí ZP MV ČR tel.: 272 095 217, GSM: 602 209 804 e-mail: hana.kadeckova@zpmvcr.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.