Den otevřených dveří Psychiatrické nemocnice v Kosmonosech

Datum: 03.06.2016
Kosmonosy (Mladoboleslavsko) 3. června (PROTEXT) - Dne 15.6.2016 proběhne v Psychiatrické nemocnici v Kosmonosech Den otevřených dveří na Resocializačním a terapeutickém oddělení K 20 a Detoxu K20. Celá akce je určena pro zájemce z řad odborníků, uživatelů psychiatrických...
Kosmonosy (Mladoboleslavsko) 3. června (PROTEXT) - Dne 15.6.2016 proběhne v Psychiatrické nemocnici v Kosmonosech Den otevřených dveří na Resocializačním a terapeutickém oddělení K 20 a Detoxu K20. Celá akce je určena pro zájemce z řad odborníků, uživatelů psychiatrických služeb, jejich příbuzných a přátel. Od 10:00 do 17:00 hod. bude provázet zájemce terapeutický tým celým oddělením. Můžeme Vás provádět po skupinkách i individuálně, jsme připraveni vyhovět Vašim potřebám a zodpovědět jakýkoliv dotaz stran provozu a způsobu práce na oddělení. Mimo to probíhá v prostorách oddělení permanentní výstava výtvarných artefaktů. Bude pro Vás připravena prodejní výstavka prací našich pacientů. A pro každého, kdo bude chtít prověřit své schopnosti v některé z technik naší pracovní terapie, bude k dispozici laskavé vedení a pomoc našich pracovních terapeutek. Malé občerstvení na závěr, z nácvikové kuchyně našich pacientů, doufáme, doladí celkovou atmosféru návštěvy. Pokud počasí dovolí, nabídneme již tradičně chléb z naší pravěké pece. Těšíme se na Vaši návštěvu! Více informací na: www.pnkosmonosy.cz. Kontakt: Psychiatrická nemocnice Kosmonosy Resocializační a psychoterapeutické odd.K20 Detox K20 ulice Lípy 15 e-mail: veronika.kotkova@pnkosmonosy.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.