Cyklus přednášek Lékaři vzdělávají pacienty v Brně

Datum: 08.10.2015
Brno 8. října (PROTEXT) - Česká lékařská společnost Jana Evangelisty Purkyně uspořádá v rámci brněnských veletrhů Medical Fair a Rehaprotex ve dnech 23. a 24. října 2015 cyklus přednášek určených pro širokou veřejnost. Hlavním společným tématem bude prevence závažných...
Brno 8. října (PROTEXT) - Česká lékařská společnost Jana Evangelisty Purkyně uspořádá v rámci brněnských veletrhů Medical Fair a Rehaprotex ve dnech 23. a 24. října 2015 cyklus přednášek určených pro širokou veřejnost. Hlavním společným tématem bude prevence závažných civilizačních nemocí a zdravotních rizik. Cyklus zahájí přední diabetolog a obezitolog prof. Štěpán Svačina, předseda České lékařské společnosti a současně přednosta 3. interní kliniky pražské lékařské fakulty. Pro brněnské návštěvníky si připravil zajímavé informace o předcházení a léčbě cukrovky. Dalšími přednášejícími budou naši významní lékařští odborníci - primářka Roháčová z Infekční kliniky Nemocnice Na Bulovce, která promluví o vysoce nebezpečných nákazách, a prof. Souček, kardiolog z II. interní kliniky FN u Sv. Anny v Brně. Doc. Pařízek upozorní na nebezpečí domácích porodů a ředitel Krajské hygienické stanice Královéhradeckého kraje dr. Kučera bude informovat o prevenci v pracovním lékařství a projektu Zdravá firma. Druhý den seznámí posluchače dr. Kiss z Masarykova onkologického ústavu s prevencí nádorových onemocnění, o prevenci cukrovky a významu fyzické aktivity pro zdraví bude hovořit dr. Matoulek, předseda České společnosti tělovýchovného lékařství. Zveme všechny zájemce na brněnské výstaviště do pavilonu A2. Bližší informace naleznete na webovské stránce České lékařské společnosti J. E. Purkyně - http://www.cls.cz/dokumenty/lekari_vzdelavaji_brno_2015.pdf ČLS JEP
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.