ICL Specialty Fertilizers: jedna společnost, jedno jméno

Datum: 14.07.2015
Praha 14. července (PROTEXT) - Společnosti Everris (dříve Scotts), Fuentes, Nu3, Novapeak a F&C se spojily a zrodil se světový lídr v oblasti speciálních hnojiv s jedním názvem: ICL Specialty Fertilizers. K hlavním výhodám tohoto sjednocení patří větší a progresivnější...
Praha 14. července (PROTEXT) - Společnosti Everris (dříve Scotts), Fuentes, Nu3, Novapeak a F&C se spojily a zrodil se světový lídr v oblasti speciálních hnojiv s jedním názvem: ICL Specialty Fertilizers. K hlavním výhodám tohoto sjednocení patří větší a progresivnější portfolio produktů, optimalizace výrobního i dodavatelského řetězce a špičkový výzkum a vývoj. Výsledné inovace a širší nabídka produktů a technologií budou přidanou hodnotou pro pěstitele na celém světě. Společnost ICL Specialty Fertilizers nabízí produkty ve třech základních segmentech: okrasné zahradnictví, speciální zemědělství a sportovní a okrasné trávníky. V průběhu roku 2015 název ICL Specialty Fertilizers nahradí původní názvy společností na obalech produktů, v marketingu i komunikaci. O společnosti ICL Specialty Fertilizers je světový výrobce hnojiv na bázi speciálních minerálů pro okrasné zahradnictví (např. značky Osmocote, Universol), speciální zemědělství (Agroblen, Agroleaf Power) a oblast sportovních a okrasných trávníků (Sierraform, ProTurf). Společnost je součástí skupiny ICL. Kontakt: Ing. Vít Chmel, MBA ICL SF Česká republika a Slovensko Tel. +420 602 446 950 e-mail: vit.chmel@icl-group.com www.icl-sf.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.