Novinka jarní sezóny: BELCURA(R) emulze ve spreji s mikrostříbrem

Datum: 22.04.2015
Praha 22. dubna (PROTEXT) - BELUPO léky a kosmetika, s. r. o., uvádí na trh jedinečnou Belcura(R) emulzi ve spreji obsahující částice mikrostříbra. Belcura(R) je vhodná pro suchou, citlivou i podrážděnou pokožku dospělých a dětí už od šesti měsíců a také pro pokožku postiženou...
Praha 22. dubna (PROTEXT) - BELUPO léky a kosmetika, s. r. o., uvádí na trh jedinečnou Belcura(R) emulzi ve spreji obsahující částice mikrostříbra. Belcura(R) je vhodná pro suchou, citlivou i podrážděnou pokožku dospělých a dětí už od šesti měsíců a také pro pokožku postiženou kožními problémy. Po použití emulze je pokožka vyživená, hydratovaná a chráněná před vnějšími vlivy prostředí. Belcura(R) emulze ve spreji podporuje regeneraci pokožky, zklidňuje podráždění a zmírňuje kožní problémy. Vysoce čisté mikrostříbro má protizánětlivé a antibakteriální účinky a dlouhodobě tak napomáhá zabraňovat neustále se vracejícím zánětům způsobených bakteriemi. Ceramidy III a kyselina mléčná pomáhají obnovit strukturu pokožky a kombinace hydrofilních a hydrofobních výživných látek udržuje suchou pokožku hydratovanou a chrání ji před vysoušením. Upravená hodnota pH emulze pomáhá zachovat přirozenou kyselost pokožky. Mimo to, že přípravek Belcura(R) obsahuje multifunkční aktivní látky, nabízí praktickou aplikaci na pokožku díky formě emulze ve spreji, rychle se vstřebává, má vynikající kosmetické vlastnosti a zaručuje bezpečnost a vysokou toleranci i podrážděné pokožky, neobsahuje totiž žádné konzervanty, parfemace, lanolín, ani barviva. Přípravek Belcura(R) emulze ve spreji 125 ml je k zakoupení v každé dobré lékárně za orientační uváděcí cenu 328 Kč. Kontakty pro média: BELUPO léky a kosmetika, s. r. o. - organizační složka RNDr. Jan Kočař, Ph.D. - marketing manager mobil: +420 607 024 977 e-mail: jan.kocar@belupo.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.