Společnost SC Johnson uzavřela dohodu o koupi HomeBrands A.S.

Datum: 02.03.2015
Racine (USA/Wisconsin) 2. března (PROTEXT/PRNewswire) - V důsledku koupě společnost rozšíří svou nabídku v České republice a na Slovensku. Společnost SC Johnson koupila HomeBrands A.S. od UNILEVER ČR, spol. s r.o. v České republice. Tato koupě rozšíří nabídku SC Johnson...
Racine (USA/Wisconsin) 2. března (PROTEXT/PRNewswire) - V důsledku koupě společnost rozšíří svou nabídku v České republice a na Slovensku. Společnost SC Johnson koupila HomeBrands A.S. od UNILEVER ČR, spol. s r.o. v České republice. Tato koupě rozšíří nabídku SC Johnson v České republice, na Slovensku a v Pobaltských státech. Nabídka zahrnuje výrobky na hubení obtížného hmyzu, prostředky pro čištění domácnosti a výrobky pro péči o vnitřní ovzduší, jako např. insekticidy Biolit, repelenty Diffusil, čisticí prostředky pro domácnost Lynn a osvěžovače vzduchu Citresin. "Připojení HomeBrands na už existující seznam investic SC Johnson doplní naše přední značky, jako je Raid®, OFF!® a Glade®," řekl Fisk Johnson, předseda a výkonný ředitel společnosti SC Johnson. "Tyto značky nám umožní rozšířit naši přítomnost v České republice." Jakožto soukromá firma, SC Johnson nezveřejnila detaily týkající se finančních či obchodních jednání. O společnosti SC Johnson SC Johnson je rodinná firma, zaměřená na inovativní výrobky výjimečné kvality, jakož i na vynikající pracovní výsledky, zaujímá dlouhodobý odpovědný přístup k životnímu prostředí i ke společnosti, v níž působí. SC Johnson se sídlem v USA je jedním z předních světových výrobců čisticích prostředků pro domácnost, přípravků na ochranu oděvů a potravin, výrobků pro péči o vnitřní ovzduší, prostředků pro hubení obtížného hmyzu a pro péči o obuv. Firma uvádí na trh známé značky jako jsou GLADE®, KIWI®, OFF!®, PLEDGE®, RAID®, SCRUBBING BUBBLES®, SHOUT®, WINDEX® a ZIPLOC® v USA i jinde ve světě. Mezi značkami prodávanými mimo Spojené státy jsou AUTAN®, TANA®, BAMA®, BAYGON®, BRISE®, KABIKILLER®, KLEAR®, MR MUSCLE® a RIDSECT®. Tržby společnosti, která existuje už 129 let, představují 9 miliard dolarů. Firma zaměstnává téměř 12 000 lidí ve světě a prodává výrobky prakticky ve všech zemích. www.scjohnson.com KONTAKT: Jam M. Stewart, jmstewar@scj.com; +1-262-260-2440
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.