Eppendorf uvádí nové mrazničky s ultra-nízkou teplotou CryoCube®

Datum: 17.02.2015
Enfield (Connecticut, USA) 17. února (PROTEXT/BusinessWire) - Nové mrazničky s ultra-nízkou teplotou CryoCube F570, F570h, FC660 a FC660h spojují maximální bezpečnost vzorku s lepší funkčností. Nová vylepšení snižují spotřebu energie a zajišťují mrazničkám CryoCube nejvyšší...
Enfield (Connecticut, USA) 17. února (PROTEXT/BusinessWire) - Nové mrazničky s ultra-nízkou teplotou CryoCube F570, F570h, FC660 a FC660h spojují maximální bezpečnost vzorku s lepší funkčností. Nová vylepšení snižují spotřebu energie a zajišťují mrazničkám CryoCube nejvyšší energetickou účinnost dostupnou na trhu. Modely mrazniček CryoCube F570h a FC660h (velmi výkonné modely) dále zlepšují energetickou účinnost ve srovnání s produkty F570 a FC660. Všechny mrazničky CryoCube jsou navrženy jako vysoce spolehlivé. Jsou vyrobeny z nejkvalitnějších součástí a poskytují konzistentní výkon a konzervaci po celé roky. Kliknutím zde se dozvíte více www.eppendorf.com O společnosti Eppendorf: Eppendorf je přední společnost v odvětví přírodních věd, která vyvíjí a prodává nástroje, spotřební materiál a služby pro manipulaci s kapalinami, vzorky a buňkami v laboratořích po celém světě. Její sortiment zahrnuje pipety a automatizované pipetovací systémy, zásobníky, odstředivky, mixéry, spektrometry a zesilovací zařízení DNA, stejně jako mrazničky s ultra-nízkou teplotou, fermentory, bioreaktory, CO2 inkubátory, vibrační přístroje a systémy pro buněčnou manipulaci. Tuto řadu nejkvalitnějších prémiových produktů doplňuje spotřební materiál, jako například špičky pipet, zkumavky, mikrolitrové desky a bioreaktory na jedno použití. Výrobky firmy Eppendorf mají široké využití v akademických a komerčních výzkumných laboratořích, ve farmaceutických a biotechnologických firmách, stejně jako v chemickém a potravinářském průmyslu. Jsou určeny také pro klinické laboratoře a laboratoře pro analýzu životního prostředí, forenzní laboratoře a průmyslové laboratoře provádějící analýzy procesů a zajištění výroby a kvality. Společnost Eppendorf byla založena v roce 1945 v Hamburku v Německu, a má přibližně 2850 zaměstnanců po celém světě. Společnost má pobočky ve 25 zemích světa a zastoupení na všech ostatních trzích prostřednictvím distributorů. Eppendorf®, logo Eppendorf a CryoCube® jsou registrované ochranné známky společnosti Eppendorf AG, Německo. Konstrukční patenty v rámci USA jsou uvedeny na stránkách www.eppendorf.com/ip. Fotografie a multimédia jsou dispozici na adrese: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150216005030/en/ Kontakty Kontakt pro tisk: Thomas A. Burke, +1 860-253-6669 burke.t@eppendorf.com www.eppendorf.com Zdroj: Eppendorf Tuto tiskovou zprávu a on-line multimédia najdete na adrese: http://www.businesswire.com/news/home/20150216005030/en Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.