NIFTY™ je první neinvazivní prenatální genetický test schválený organizací CFDA

Datum: 08.07.2014
Kodaň 8. července (PROTEXT/PRNewswire) - Test NIFTY™ firmy BGI Diagnostics je prvním neinvazivním genetickým testem (NIPT) založeným na technologii sekvenování nové generace, který bude schválený Čínskou organizací pro schvalování léčiv a potravin (China Food and Drug Administration...
Kodaň 8. července (PROTEXT/PRNewswire) - Test NIFTY™ firmy BGI Diagnostics je prvním neinvazivním genetickým testem (NIPT) založeným na technologii sekvenování nové generace, který bude schválený Čínskou organizací pro schvalování léčiv a potravin (China Food and Drug Administration - CFDA). Dne 30. června 2014 schválila organizace CFDA registraci technologií pro sekvenování BGISEQ-1000 a BGISEQ-100 firmy BGI. Současně byly schváleny testovací sady firmy BGI s názvem NIFTY™ (Non-Invasive Fetal Trisomy Test - Neinvazivní testy na trisomie chromozómů plodu). Jedná se o vůbec první genetický test založený na technologii sekvenování nové generace, který organizace CFDA schválila. Díky tomu je test NIFTY™ v současné době jediným certifikovaným neinvazivním prenatálním testem dostupným v Číně. Schválení genetických testů firmy BGI organizací CFDA je také potvrzením úspěšného přechodu firmy BGI na podporu několika různých platforem. Tento přechod tak umožnil firmě BGI celosvětově nabízet širší řadu produktů a služeb v oblasti genetického testování. Test NIFTY™ je vysoce přesný neinvazivní test, který z krve matky dokáže zjistit rizika vzniku některých onemocnění souvisejících s vadami fetálních chromozómů (takzvané aneuploidie), jako je například Downův syndrom, a to již od desátého týdne těhotenství. Testy NIFTY jsou k dispozici také v Evropě. Další informace získáte na webových stránkách http://www.niftytest.com. Kontakt: Xin Nyrop Han, +4570260806 Zdroj: BGI
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.