Nové zubní soupravy Sirona: Německá kvalita za atraktivní cenu

Datum: 13.05.2014
Bensheim (Německo)/Salzburg (Rakousko) 13. května (PROTEXT/ots) - Všichni zubní lékaři na celém světě mají jedno stejné přání - chtějí svým pacientům nabídnout tu nejlepší možnou léčbu. A proto chtějí v ideálním případě pracovat se špičkovými přístroji a systémy,...
Bensheim (Německo)/Salzburg (Rakousko) 13. května (PROTEXT/ots) - Všichni zubní lékaři na celém světě mají jedno stejné přání - chtějí svým pacientům nabídnout tu nejlepší možnou léčbu. A proto chtějí v ideálním případě pracovat se špičkovými přístroji a systémy, které jim v optimální míře usnadňují jejich každodenní práci. Zubní souprava zde hraje klíčovou úlohu, protože je to nástroj, se kterým zubní lékaři tráví největší část pracovního dne. Proto firma Sirona, světová jednička v oblasti inovací a technologií v oboru zubního lékařství, vyvinula novou generaci zubních souprav. Tuto novou řadu produktů s názvem INTEGO lze flexibilně konfigurovat tak, aby vyhovovala potřebám různých zubních ordinací a lékařů. "Stomatologové se již nemusí vzdávat špičkové kvality, inovativních prvků a moderního designu kvůli tomu, že si nemohou dovolit investovat do nové ošetřovací soupravy", vysvětluje Michael Geil, viceprezident divize zubních souprav ve firmě Sirona a generální ředitel německé pobočky Sirona Bensheim. "INTEGO je špičkový německý produkt, který uspokojí i budoucí nároky a současně splňuje výše uvedené požadavky." Systém INTEGO vychází ze stomatologického křesla, které je založeno na 4 ergonomických dimenzích - intuitivním sezení, snadném polohování, optimální viditelnosti a integrovaných a logicky řazených pracovních nástrojích, což uživatelům umožňuje dosahovat těch nejlepších výsledků. Jednotlivé funkce, nástroje a nastavení lze volit a ovládat prostřednictvím velmi jednoduchého a intuitivního uživatelského rozhraní. Jednotlivé ovládací prvky pro zubního lékaře a asistenta lze flexibilně přizpůsobit konkrétním potřebám. Navíc, vlastní nádrž s pitnou vodou zaručuje, že je při ošetřování neustále k dispozici pitná voda s kontrolovanou kvalitou. Kompaktní provedení, včetně prvků pro asistenta a jednotky s pitnou vodou, zaručují optimální využití dostupného místa. Systém INTEGO je k dispozici jak ve variantě se závěsnými hadicemi (TS), tak ve variantě s kloubovými rameny (CS), a to v širokém spektru různých barevných provedení. Další informace: http://www.sirona.com/en/news-events/press-releases-news/ KONTAKT Marion Weixlberger Sirona Dental +43 (0)676 848414 588 marion.weixlberger@sirona.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.