Setkání odborníků na hygienu v nemocnicích!

Datum: 05.05.2014
Vídeň 5.května (PROTEXT/ots) - První evropská konference o hygieně v nemocnicích a bezpečnosti pacientů ve Vídni Takřka nic není ve zdravotnickém sektoru tak důležité jako hygiena. Z nedávných publikací vyplývá, že jen v Evropě ročně umírá vice než 50 000 pacientů...
Vídeň 5.května (PROTEXT/ots) - První evropská konference o hygieně v nemocnicích a bezpečnosti pacientů ve Vídni Takřka nic není ve zdravotnickém sektoru tak důležité jako hygiena. Z nedávných publikací vyplývá, že jen v Evropě ročně umírá vice než 50 000 pacientů v důsledku infekce v nemocnicích a několik milionů je jimi nakaženo. Z tohoto důvodu se ve Vídni ve dnech 3. - 4. března příštího roku uskuteční první konference ve střední a východní Evropě o hygieně v nemocnicích a bezpečnosti pacientů. Akci organizuje nadace Semmelweis Foundation. Mezinárodní odborníci a představitelé ze střední a východní Evropy se sejdou, aby diskutovali o otázkách hygieny v nemocnicích a podělili se o své znalosti prostřednictvím přednášek, seminářů a panelových diskuzí. Nezávislá nezisková iniciativa společnosti Semmelweis Foundation chce touto konferencí zvýšit povědomí veřejnosti o otázkách hygieny v nemocnicích a informovat ji o budoucích trendech a nejlepších standardních postupech při prevenci a boji s infekcemi v nemocnicích. Profesor Didier Pittet, externí vedoucí programu “Clean Care is Safer Care” (Čistá péče je bezpečnější péče”) Světové zdravotnické organizace přivítá účastníky konference úvodním projevem. Připojte se k předním odborníkům na první konferenci nadace Semmelweis o hygieně v nemocnicích a bezpečnosti pacientů a diskutujte o “Budoucnosti sledování a kontroly infekcí“ jako profesionál se stejným smýšlením. Další informace o konferenci naleznete na internetových stránkách www.semmelweis.info. Ode dneška se rovněž můžete zaregistrovat na konferenci na adrese office@semmelweis.info. Pokud chcete získat další informace, kontaktujte prosím: Semmelweis Foundation Mag. Kurt Plattner Baumgasse 60B/2/12 1030 Vídeň, Rakousko Tel.: +43 660 6565022 E-mail: office@semmelweis.info corporate identity prihoda gmbh Julia Stopa Peter-Jordan-Straße 74 1190 Vídeň, Rakousko Tel.: +43 1 47 96 366 - 19 E-mail: julia.stopa@cip.at
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.