Eucarbon - léčivý přípravek, který se užívá při zácpě

Datum: 30.04.2014
Praha 30. dubna (PROTEXT) - Potíže se zácpou je možné řešit velmi účinně a bez chemických látek, a to díky přípravku, který na českém trhu nově distribuuje společnost LIFTEC CZ, spol. s r.o. Eucarbon® je volně prodejný lék, který obsahuje výhradně rostlinné a minerální...
Praha 30. dubna (PROTEXT) - Potíže se zácpou je možné řešit velmi účinně a bez chemických látek, a to díky přípravku, který na českém trhu nově distribuuje společnost LIFTEC CZ, spol. s r.o. Eucarbon® je volně prodejný lék, který obsahuje výhradně rostlinné a minerální léčivé látky: suchý reveňový standardizovaný extrakt a práškovaný sennový list, čištěnou síru a rostlinné uhlí. Eucarbon® nejenže působí projímavě a reguluje střevní činnost, ale navíc na sebe váže ve střevě toxické látky a podporuje jejich vyloučení. Eucarbon® má kromě toho v trávicím traktu i lehce dezinfekční účinek. Mírně projímavý účinek tablet Eucarbon® se dostavuje přibližně 8-10 hodin po užití. Tablety Eucarbon® je potřeba zapíjet větším množstvím tekutiny. Pokud není předepsáno jinak, dodržujte přesně dávkování uvedené v příbalové informaci. Které léčivé látky Eucarbon® obsahuje a jaké jsou jejich konkrétní účinky na naše trávení? Rostlinné uhlí Má adsorpční účinek, což znamená, že má schopnost na sebe navázat toxické látky vyskytující se v trávicím traktu. Senna a reveň List senny a reveňový extrakt stimulují střevní peristaltiku (pohyby střev) a redukují vstřebávání vody v tlustém střevě. Čištěná síra Po desetiletí se používá perorálně pro své projímavé, protiplísňové, bakteriostatické a protiparazitální působení. V tenkém střevě uvolňuje bublinky sulfanu, které stimulují střevní peristaltiku. Celkový účinek přípravku podporují také tyto pomocné látky: Silice máty peprné a fenyklová silice • Pomáhají zmírnit křeče hladkého svalstva trávicího ústrojí • Zmírňují pocit bolestivého napětí • Působí mírně antisepticky, a tím tlumí rozvoj bakterií, které vyvolávají nežádoucí tvorbu plynů ve střevech • Silice máty peprné působí příznivě na vylučování žluči, která je nezbytná pro emulgaci a trávení tuků. Přípravek nesmí užívat těhotné a kojící ženy. Přípravek není určen pro děti do 12 let. Čtěte pečlivě příbalovou informaci! Eucarbon je lék k vnitřnímu užití. Eucarbon® je dostupný v 70 zemích. Na trhu existuje již přes 100 let (Lék vyvinuli Mag. F. Trenka a Prof. Pauli v roce 1909). Výrobce a držitel rozhodnutí o registraci: F. TRENKA Chem.- pharmazeutische Fabrik Ges.m.b.H. Goldeggasse 5 A-1040 Vídeň Rakousko http://www.eucarbon.com Doporučená prodejní cena: 145,- Kč Registrační číslo SUKL: 94/382/08-C KONTAKT: Výhradní distributor v ČR a SR: LIFTEC CZ, spol. s r.o. Počernická 272/96 108 03 Praha 10 www.zdravotni-poradna.cz Bezplatná infolinka: 800 500 500
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.