Fluke Biomedical představí přenosný analyzátor infuzních zařízení

Datum: 22.04.2014
Everett (Washington,USA) 22. dubna (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Fluke Biomedical uvádí na trh další přírůstek do své nabídky analyzátorů infuzních zařízení produkt IDA-1S. Fotografie - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140422/76989 Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140205/SF59237LOGO ...
Everett (Washington,USA) 22. dubna (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Fluke Biomedical uvádí na trh další přírůstek do své nabídky analyzátorů infuzních zařízení produkt IDA-1S. Fotografie - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140422/76989 Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140205/SF59237LOGO IDA-1S je přenosný přístroj na bateriový pohon, který umožňuje rychlé ověření výkonu infuzních zařízení. S hmotností méně než 1,3 kg je to ideální analyzátor pro rychlé a spolehlivé měření i na více místech. "Přístroj IDA-1S skvěle doplňuje naši nabídku produktů pro testování infuzních zařízení," vysvětluje Dana Ingramová, manažerka marketingu Fluke Biomedical. "Naši zákazníci ocení spolehlivost a přesnost, kterou znají u klasických analyzátorů, v kompaktním a přenosném designu. Test infuzních zařízení jsme v takovéto podobě dosud ještě nikdy nenabídli." IDA-1S je schopen analyzovat základní funkce infuzních čerpadel, jako je průtok a měření objemu a může ověřovat i tlak vznikající při okluzi nebo překážky při průtoku. Ve spojení s programovým vybavením Hydrograph, dokáže přístroj IDA-1S testovat celou řadu infuzních pump. IDA-1S je vybavený sofistikovanou měřící technologií, které důvěřují profesionálové z oblasti biomedicíny na celém světě. Snadno se nastavuje, má jednoduchou obsluhu a vestavěná paměť umožňuje okamžité ukládání výsledků. Je poháněn bateriemi, které umožňují nepřetržitý provoz až po dobu 10 hodin, takže je ideální i pro testování na více místech. Automatické spuštění zjednodušuje testování pump pro stříkačky a další testy, které mají dlouhé spouštěcí časy. IDA-1S představuje nejnovější řešení pro ověřování infuzních zařízení od světové jedničky ve výrobě přístrojů pro testování v biomedicíně. Společnost Fluke Biomedical uvedla svůj automatický čtyřkanálový analyzátor infuzních zařízení IDA-5 na trh na konci loňského roku. Pokud chcete získat další informace o novém analyzátoru infuzních zařízení IDA-1S, navštivte prosím internetové stránky na adrese www.flukebiomedical.com/IDA-1S. O společnosti Fluke Biomedical Fluke Biomedical je přední světový výrobce testovacích a měřících zařízení a poskytovatel služeb pro zdravotnický sektor. Usilujeme o to, abychom byli nejlepší v dodávkách moderních řešení pro zlepšování zdraví na celém světě. Poskytujeme své produkty biomedicínským inženýrům, technikům, kteří dohlížejí na dodržování kvality, lékařským fyzikům, onkologům a profesionálům v oblasti radiační bezpečnosti. Neustále rozšiřujeme naši nabídku řešení pro stále širší skupinu profesionálů z oblasti zdraví a bezpečnosti. Další informace o společnosti Fluke Biomedical naleznete na internetové adrese www.flukebiomedical.com. Další informace: Shannon Deveny Manažerka pro marketingovou komunikaci Tel : +1-425-446-4600 Email : shannon.deveny@flukebiomedical.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.