Žilní poradna poradí, jak na žilní onemocnění dolních končetin

Datum: 11.03.2014
Praha 11. března (PROTEXT) - Webový projekt Žilní poradna úspěšně funguje již 7 let. Na internetových stránkách http://www.zilniporadna.cz naleznete odpovědi na své otázky týkající se žilní problematiky. Cílem tohoto projektu je poskytovat veřejnosti (pacientům) informace v...
Praha 11. března (PROTEXT) - Webový projekt Žilní poradna úspěšně funguje již 7 let. Na internetových stránkách http://www.zilniporadna.cz naleznete odpovědi na své otázky týkající se žilní problematiky. Cílem tohoto projektu je poskytovat veřejnosti (pacientům) informace v oblasti jak prevence, tak léčby žilního onemocnění dolních končetin. Na nejrůznějších internetových stránkách lze dnes nalézt také mnoho zavádějících údajů. Naší snahou proto je na webu http://www.zilniporadna.cz soustředit pravdivé informace, na které by se pacienti mohli s důvěrou obracet a které by tak pomohly zvýšit jejich edukaci v dané oblasti. Na uvedené internetové stránce naleznete témata, která jsou úzce spjata s žilní nedostatečností. Patří k nim: žilní trombóza, zánět žil, křečové žíly, lymfatické otoky, bércové vředy a nehojící se rány, oteklé a bolavé nohy (chronické žilní onemocnění), hemoroidy, léčba ran. Odbornost obsahu garantují lékaři, specialisté na konkrétní onemocnění žilního systému. Velmi důležitou a vyhledávanou součást internetových stránek http://www.zilniporadna.cz tvoří sekce Zeptejte se odborníka, ve které mají čtenářky a čtenáři možnost požádat o radu některého ze specializovaných lékařů, kteří s projektem Žilní poradna spolupracují. Mohou k tomu využít formulář umístěný za tímto účelem přímo na stránkách http://www.zilniporadna.cz a spolehnout se, že jejich dotazu se bude věnovat příslušný odborník, čímž je zaručena vysoce fundovaná odpověď. Navíc zde návštěvníci a potenciální pacienti najdou odkazy na nejbližší specializovaná žilní pracoviště v okolí jejich bydliště. V krátkém dotazníku si čtenáři mohou sami vyhodnotit, jak vysoké mají riziko onemocnění chronickým žilním onemocněním a třeba i vyhrát zajímavou cenu za účast ve kvízu, kde na otázky najdou odpověď na stránkách Žilní poradny. Internetovou žilní poradnu v současnosti podporuje několik sponzorů a jejím generálním partnerem je společnost Servier, zaujímající vedoucí postavení v oblasti flebologie (nauky o žilách). KONTAKT: We Make Media, s. r. o. E-mail: t.cuceova@wemakemedia.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.