Vychází nové číslo časopisu AGE management

Datum: 10.12.2013
Praha 10. prosince (PROTEXT) - Pečujme o své zdraví, protože nám dává svobodu. Všechno, co děláme srdcem, má smysl a předá lásku světu okolo nás. To tvrdí Chantal Poullain v právě vycházejícím čísle AGE managementu. V exkluzivním rozhovoru se dozvíte, že kromě hraní,...
Praha 10. prosince (PROTEXT) - Pečujme o své zdraví, protože nám dává svobodu. Všechno, co děláme srdcem, má smysl a předá lásku světu okolo nás. To tvrdí Chantal Poullain v právě vycházejícím čísle AGE managementu. V exkluzivním rozhovoru se dozvíte, že kromě hraní, zpívání, sochaření a malování plánuje nemocniční dětské světy ve své Nadaci Archa Chantal, podporuje Armádu spásy nebo stojí u projektu Familiata. Jon M. Huntsman, zakladatel a dodnes hlava Huntsman Corporation, jedné z největších chemických společností na světě, říká, že hlavní motivací jeho podnikání bylo pomáhat lidem. Tento velkorysý a nesmírně skromný člověk založil například Huntsmanův institut pro léčbu rakoviny, který je ve své komplexnosti ojedinělým špičkovým zařízením. Jeho rodina patří k největším přispěvatelům na charitu na světě. V interview pro AGE management nám dále prozradil, jaké má ve svých 76 letech plány: "Mým snem je vyhubit rakovinu a k tomu směřuji vše." V čísle zaměřeném na zdraví a zdravou populaci nemůže chybět rozhovor s Jiřím Schlangerem, který stál dvacet let v čele Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR. Mimo jiné v něm konstatuje, že i když se u nás dožíváme stále více let, nedospěli jsme ještě tak daleko, abychom zdraví stavěli na nejvyšší příčku svého hodnotového žebříčku. "Spousta lidí vám dnes řekne, že zdraví je pro ně důležité, ale jejich životospráva a životní styl tomu neodpovídá." A přitom jen zdraví nejsme závislí ani na zdravotnictví, ani na svém okolí, uvádí dále a hledá cesty, jak tento stav zlepšit. Mimo jiné si dále přečtete, že Pivovarům Staropramen nejde jen o řízné pivo, jak se zapojit do projektů Plníme přání seniorům nebo Erasmus+, ale také v kolika letech odešel na penzi Sherlock Holmes. A že rok 2014 bude převozníkem do lepších časů. Předvánoční rozšířené vydání vychází v tištěné podobě právě v těchto dnech a jeho elektronickou verzi můžete najít na www.age-management.cz. Vydává jej agentura ANTECOM. Kontakt: PhDr. Jana Jenšíková jednatelka ANTECOM s.r.o. šéfredaktorka AGE MANAGEMENT Tel.: +420 602 342 799 jensikova@antecom.cz www.antecom.cz www.age-management.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.