Clinique vydává výzvu k dobrovolnému vrácení produktu

Datum: 29.11.2013
Paříž 29. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Clinique vydává výzvu k dobrovolnému vrácení produktu Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment, šarže BA3 zakoupeného zákazníky v Evropě a na Středním východě. Společnost Clinique Laboratories Limited ("Clinique")...
Paříž 29. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Clinique vydává výzvu k dobrovolnému vrácení produktu Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment, šarže BA3 zakoupeného zákazníky v Evropě a na Středním východě. Společnost Clinique Laboratories Limited ("Clinique") dnes oznámila možnost dobrovolného vrácení jedné šarže produktu Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment, zakoupeného zákazníky v Evropě a na Středním východě poté, co společnost Clinique zjistila, že tato šarže byla naplněna nesprávnou formulí a seznam ingrediencí a další informace na obalu tak neodpovídají produktu obsaženému v balení. Jedná se o šarži BA3, která byla prodávána v maloobchodních prodejnách a parfumériích od poloviny října 2013. Kód šarže (BA3) se nachází ve formě potisku na spodní části papírového obalu nebo na zvlněném konci tuby obsahující produkt (viz níže). Žádné další produkty společnosti Clinique ani jiné šarže produktu Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment nebyly dotčeny. Clinique vyzývá k vrácení pouze šarže BA3 Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment, a to od kohokoli, kdo si tento produkt zakoupil nebo ho jinak obdržel. Dotčená šarže byla prodávána v následujících zemích: Andorra, Rakousko, Bahrain, Belgie, Kypr, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Německo, Maďarsko, Kuvajt, Lotyšsko, Libanon, Litva, Lucembursko, Mauricius, Nizozemsko, Polsko, Saudská Arábie, Švédsko a Švýcarsko. (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20131129/654916 ) Na základě hodnocení provedeného společností Clinique bylo zjištěno, že by používání produktu za normálních okolností nemělo vést k žádným rizikům, ale v určitých případech může pro zákazníka představovat nízké riziko alergické reakce nebo jiného podráždění, jelikož seznam ingrediencí a další informace uvedené na obalu neodpovídají produktu obsaženému v balení. Tato výzva k vrácení se týká pouze šarže BA3 produktu Clinique Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment. Zákazníci, kteří zakoupili produkt s kódem šarže BA3, by ho měli přestat používat a ihned ho zlikvidovat nebo vrátit. Zákazníci mohou získat plnou náhradu nebo výměnu produktu při jeho vrácení nebo při předložení stvrzenky v místě nákupu, nebo mohou kontaktovat společnost Clinique za použití následujících kontaktních údajů: Česká republika: +420(0)11-420-22422-2919 Další informace lze nalézt na webových stránkách společnosti Clinique http://www.clinique.com. PR Kontakt: Globální: Cece Coffin +1212-572-4436 EU: Cecile Abeille +33687839644
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.