Fluke Biomedical nabízí automatizovaný analyzátor infúzních zařízení

Datum: 11.11.2013
Everett (Washington,USA) 11. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Na základě 20 let zkušeností v testování infúzních čerpadel je nový analyzátor infuzních zařízení IDA-5 firmy Fluke Biomedical navržen tak, aby dokázal rychle a přesně testovat výkon infúzních čerpadel. ...
Everett (Washington,USA) 11. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Na základě 20 let zkušeností v testování infúzních čerpadel je nový analyzátor infuzních zařízení IDA-5 firmy Fluke Biomedical navržen tak, aby dokázal rychle a přesně testovat výkon infúzních čerpadel. (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120130/SF43337LOGO-b) IDA-5 je plnohodnotné, automatizované, vícekanálové zařízení, které digitálně ověřuje, zda infúzní čerpadlo přesně distribuuje přepravované látky v požadovaném průtoku, objemu nebo pevných částicích a zda v případě ucpání systému správně spustí alarm. "V péči o pacienty je přesná analýza výkonu infúzních čerpadel zásadní," vysvětluje Shirin Khanna, marketingový manažer Fluke Biomedical. "Zavádějící hodnoty na špatně fungujícím infúzním čerpadle mohou pacienta vystavit velkým zdravotním rizikům. Přístroj IDA 5 pomáhá tato rizika eliminovat zajištěním toho, že čerpadla správně dávkují léčiva a poskytují včas přesná upozornění v případě výskytu problému." S pomocí přístroje IDA-5 lze testovat celou řadu infúzních čerpadel, včetně: volumetrických čerpadel, injekčních čerpadel, PCA čerpadel, anesteziologických čerpadel, ambulantních čerpadel a čerpadel pro pohon odkapávacích systémů. Kromě ověřovacích funkcí má přístroj IDA-5 také zabudovanou automatiku, která uživatelům umožňuje vytvářet si vlastní šablony pro rychlé, standardizované analýzy. Automatické testování umožňuje technikům jednoduše tyto testy nastavit a odejít - až tak je to jednoduché. Navíc zařízení IDA-5 umožňuje maximální produktivitu díky skupině nezávislých kanálů, jejichž prostřednictvím lze testovat až 4 infúzní čerpadla najednou. Vadná infúzní zařízení jsou častým terčem klinických vyšetřování. Úřad FDA v letech 2005 až 2009 jen v USA zaznamenal 56 tisíc nežádoucích reakcí a více než 500 úmrtí v souvislosti s infúzními zařízeními. Proto je testování infúzních čerpadel důležité pro zajištění jejich přesnosti a řádného fungování. Další informace o novém analyzátoru infúzních zařízení IDA-5 najdete na webové stránce www.flukebiomedical.com/IDA-5. O společnosti Fluke Biomedical Fluke Biomedical je přední světový poskytovatel zkušebních a měřicích zařízení a služeb pro zdravotnický průmysl. Snažíme se být nejlepší a poskytovat moderní řešení pro zlepšení kvality celosvětového zdraví. Sloužíme biomedicínským inženýrům, technikům zajišťujícím kvalitu, lékařským fyzikům, onkologům a profesionálům v oblasti radiační bezpečnosti a neustále rozšiřujeme naši nabídku řešení pro širokou řadu zdravotnických a bezpečnostních profesionálů. Další informace o společnosti Fluke Biomedical najdete na webové stránce www.flukebiomedical.com. Kontakt pro získání dalších informací: Shannon Deveny manažerka marketingové komunikace +1-425-446-4600 shannon.deveny@flukebiomedical.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.