Kvalitní a efektivní relaxace

Datum: 13.07.2011

Tantra je formou příjemné relaxace, která je vhodná jak pro ženy, tak pro muže. Je příjemné si občas odpočinout od pracovního procesu, nesoustředit se na nic jiného než na své tělo a prožívat příjemné uvolnění v každé buňce svého těla.

Tantra masáže kladou důraz na prožitek energetického těla, což je zásadní krok na cestě k poznávání sebe sama, jako jedinečné a individuální bytosti. Tantra masáže pro ženy i tantra masáže pro muže mají mnoho tváří a podob. Tantra odráží to, jak právě prožíváme každodenní život. Jednou může mít masáž podobu bouřlivé a vzrušující jízdy černého hřebce a jindy zase jemné plynutí na vlně sladkých vůní rozkoše, Tantra masáž je zrcadlem našeho vnitřního světa, našich hlasů, postojů a pocitů, protože tělo je nástroj, kterým prozkoumáváme život.

Tantra Praha v malém, útulném studiu, kde preferují individuální přístup a tantra masáže pro muže Praha i tantra masáže pro ženy Praha zaměřené na hloubku a vědomou práci se sexuální energií si můžete objednat například na internetových stránkách www.tantra-masaz.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.