Nejlepší cviky na břicho ?!

Datum: 17.03.2010

Určitě každý z nás by chtěl mít vyrýsované břišní svaly jako sportovci na prvních stránkách lifestylových magazínů. I přes různé druhy zázračných posilovacích strojů a všemožných přípravků na hubnutí, je tou nejlepší metodou pravidelné cvičení spolu s vyváženým jídelníčkem. Jaké jsou ale ty nejlepší a nejúčinější cviky na břicho ?

cviky na břicho ocviceni.czPokud pomineme zdravou stravu, které cviky na břicho jsou neúčinější? To je otázka na kterou by vám každý trenér odpověděl jinak. Někomu vyhovuje určitá skladba cviků na břicho, která může být pro druhého méně účinná.

Proto je velmi důležité, najít si cviky na břicho, které vám budou sedět a budete při jejich posilování cítit zlepšeni. Je také velmi důležité cviky na břicho rozdělovat podle zaměření na různé části břišních svalů.

V oblasti břicha totiž nemáme pouze jeden sval ale hned několik a každý cvik na břicho se zaměřuje na jiný břišní sval. Pokud hledáte nejvhodnější cviky právě pro vás, můžete vyzkoušet tyto cviky na břicho.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.