Portál Kdesportovat.cz překročil hranici 1500 sportovních center

Datum: 11.03.2010

Informační portál Kdesportovat.cz o sportovních a cvičebních centrech v ČR dnes překročil hranici 1500 zaregistrovavných sportovních center, která můžete na stránkách jednoduše vyhledávat a procházet.

Za rok a půl působení na českém internetu se portálu Kdesportovat.cz podařilo získat významnou pozici jako rozcestníku, na kterém si mohou návštěvníci vyhledat nejbližší sportovní centrum nebo sportovní aktivitu. Kdesportovat.czDo dnešního dne využilo možností hledání přes 600 000 unikátních návštěvníků. „Těší nás rostoucí přízeň a doufáme, že se staneme nejvýznamnější a nejrozsáhlejší databází českých sportovišť na internetu.“ - řekl Petr Marčišák správce portálu Kdesportovat.cz

K dnešnímu dní umožňuje portál Kdesportovat.cz vyhledávání mezi 98 různými sportovními aktivitami po celé České republice - od cvičení aerobicu, přes squashová a tenisová sportoviště až po fitness a wellness centra. Samozřejmostí je také vyhledávání na mapě. Samotní majitelé si mohu sportovní centra jednoduše sami přidávat. Základní zápis je nabízen zcela zdarma. Výhodou portálu Kdesportovat.cz je mimo jiné to, že obsahuje i sportoviště, která nemají vlastní webové stránky a jsou tak jinak nevyhledatelná. „Budeme se nadále snažit rozšiřovat naší databázi sportovních center tak, abychom mohli každému návštěvníkovi stránek nabídnout komplexní přehled sportovišť s jednoduchým vyhledáváním.“ - dodal Petr Marčišák.

 

O portálu Kdesportovat.cz

Portál Kdesportovat.cz nabízí pokročilé vyhledávání ve více než 1500 českých sportovních centrech po celé České republice. Stránky provozuje česká společnost two bits s.r.o., která vlastní několik českých a zahraničních webových portálů.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.